Uvod
Vanjština
Dimenzije
Unutrašnjost
Oprema
Video
Kontakt
  Jupiter crvena
  Čelično plava
  Šljunak siva
  Arktik bijela
  Granit zelena
  Svijetla slonovača
  Grafitno siva metalik
  Zumbul crvena metalik
  Rock kristal bijela metalik
  Opsidijan crna metalik
  Briljant srebrna metalik
  Selenit siva metalik
  Vanjština Prepoznatljiv Mercedes-Benz dizajn.
  LeftRight

  Istaknute značajke vanjštine

  Close X
  Sljedeće
  Preth.
   Eksterijer Sport paket Eksterijer Sport paket vozilu pruža sportski izgled i dodatnu individualnost.
   Dodatna oprema.
   Kromirana maska hladnjaka Atraktivni kromirani detalji na rešetkama maski hladnjaka pružaju upečatljiv izgled.
   Dodatna oprema.
   LED Intelligent Light sustav Prilagodljiva LED prednja svjetla automatski se zakreću okomito i vodoravno - ovisno o situaciji u vožnji.
   Dodatna oprema.
   Projiciranje logotipa marke Za posebno moderan, ekskluzivan izgled, logotip marke projiciran je na pod pored otvorenih bočnih vrata.
   Dodatna oprema.
   Paket ogledala Može povećati sigurnost u vožnji zahvaljujući zatamnjenim unutarnjim i vanjskim retrovizorima i električnim preklapanjem vanjskih zrcala.
   Dodatna oprema.
   Krovne šine Crne krovne šine omogućuje prijevoz dodatnog tereta na krovu vozila i vozilu osiguravaju individualan izgled. Krovne šine imaju maksimalnu nosivost do 100 kg i visinu od 48 mm. Odgovarajući osnovni nosači i odgovarajući dodaci mogu se naručiti putem Mercedes-Benz Accessories.
   Dodatna oprema.

   Pristup i utovar

   Close X
   Sljedeće
   Preth.
    Električno upravljana klizna vrata Električno upravljanje omogućuje otvaranje i zatvaranje kliznih vrata pritiskom na tipku, bez da vozač mora izaći ili putnici moraju dodirivati klizna vrata. To znači značajno povećanje udobnosti, posebno kada se klizna vrata često koriste.
    Dodatna oprema.
    Klizna vrata, lijeva Klizna vrata na lijevoj strani nude dodatni pristup vozilu. To čini utovar i istovar, te ulazak i izlazak iz vozila bržim i fleksibilnijim, primjerice u situacijama skučenog prometa u središtu grada.
    Dodatna oprema.
    Stražnja podizna vrata Zahvaljujući velikom otvoru prtljažnika, vrata prtljažnika također omogućuju lak utovar i istovar glomaznih predmeta i prtljage. Kromirana Mercedesova zvijezda smještena u sredini vrata prtljažnika naglašava dizajn stražnjeg kraja.
    Dvokrilna stražnja vrata, otvaranje do bočne stranice Dvokrilna stražnja vrata mogu se otvoriti do bočne stranice vozila i zaključati na mjestu uz pomoć magnetskih držača. Kada je prostor za manevriranje ograničen, vozilo se može preokrenuti u položaj direktno prema utovarnoj rampi ili prema teretu koji se prevozi s potpuno otvorenim stražnjim vratima.
    Dodatna oprema.
    Priključak prikolice s fiksnom kukom S fiksnom kuglastom glavom ovog priključka za prikolicu možete vući prikolice s priključkom za prikolicu i nosivosti prikolice do 2000 kg. Specifikacija opreme uključuje fiksnu kuku, 13-pinsku utičnicu za prikolicu i poprečni nosač.
    Dodatna oprema.
    Odvojivi priključak prikolice s kukom Priključak za prikolicu s uklonjivom kukom posebno je prikladan za povremeno korištenje prikolice. Vaše vozilo tako može vući prikolicu do 2000 kg. Specifikacija opreme uključuje kuku koja se može ukloniti i zaključati, 13-pinsku utičnicu za prikolicu i poprečni nosač.
    Dodatna oprema.

    Linije opreme

    Close X
    Sljedeće
    Preth.
     Vito Tourer Base Vito Tourer BASE je robustan i pouzdan partner. Pomaže u uštedi, a sam je izuzetno velikodušan. To se posebno odnosi na prostor koji nudi, jer nudi mjesta za do devet osoba.
     Robusni su drveni pod, kao i ploče od vlakana na bočnim zidovima i stropu, koje mogu izdržati čak i teške poslove.
     Vito Tourer Pro Vito Tourer PRO već u standardnoj verziji nudi sjedala za osam putnika i vozača.
     Uz svestrane konfiguracije sjedala, također se može transformirati u vozilo s 5, 4 ili 2 sjedala pomoću nosača sjedala s brzim otpuštanjem.
     Ako je potrebno prevesti glomazne predmete, uklanjanje klupa brzo pretvara putnički prostor u prostrani teretni prostor.
     Vito Tourer Select Privlačna vanjština s kotačima od lake legure i branicima obojenim u boju vozila poziva vas da uđete.
     Višenamjenski upravljač s putnim računalom i pločom s instrumentima pruža praktične informacije i kontrolu funkcija vozila.
     TEMPMATIC klima uređaj pomaže vozačima da ostanu hladne glave.
     Vito Sport Sportski stil s folijom nanesenom na prednji branik, poklopac motora, bočne stranice i stražnji branik.
     Kromirana maska hladnjaka, kotači od lake legure i zatamnjena stakla, kao i bočna letvica podržavaju sportski izgled.
     Kožom presvučeni upravljač i ručica mjenjača te kromirani elementi Interijer krom paketa oplemenjuju unutrašnjost.
     Tehnički podaci i dimenzije Tehnički podaci i dimenzije Vito Tourera.
     LeftRight
     LeftRight
     Sljedeće
     Preth.
      Maks. dužina utovarnog prostora 4895 mm
      Maks. visina utovarnog prostora 1883 mm
      Maks. utovarna površina 4.38 m²
      Maks. obujam utovarnog prostora 6.3 m³
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Technical Data
      LeftRight
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Technical Data
      LeftRight
      Sljedeće
      Preth.
       Maks. dužina utovarnog prostora 5140 mm
       Maks. visina utovarnog prostora 1888 mm
       Maks. utovarna površina 4.38 m²
       Maks. obujam utovarnog prostora 6 m³
       Sljedeće
       Preth.
        LeftRight
        Sljedeće
        Preth.
         Maks. dužina utovarnog prostora 5370 mm
         Maks. visina utovarnog prostora 1893 mm
         Maks. utovarna površina 4.76 m²
         Maks. obujam utovarnog prostora 6.6 m³
         Sljedeće
         Preth.
          Sljedeće
          Preth.
           Unutrašnjost Funkcionalnost susreće udobnost.
           LeftRight

           Istaknute značajke unutrašnjosti

           Close X
           Sljedeće
           Preth.
            Kožom presvučeni upravljač Kožom presvučeni upravljač poboljšava izgled kokpita. Ugodna kožna presvlaka omogućuje dobro držanje, a ergonomski oblikovan obruč upravljača osjetno povećava razinu udobnosti.
            Dodatna oprema.
            Dvostruki držač za čaše u sredini kokpita Dvostruki držač za čaše praktičan je način za odlaganje pića. Nalazi se u središtu kokpita i lako je dostupan vozaču i suvozaču.
            Dodatna oprema.
            THERMOTRONIC automatski klima uređaj THERMOTRONIC automatski klima uređaj poboljšava klimatsku udobnost u vašem vozilu i održava vozače u dobroj formi, posebno kada voze na visokim vanjskim temperaturama. Automatski kontrolira temperaturu, protok zraka i distribuciju zraka u 2 klimatske zone, tako da se vozač i suvozač mogu osjećati jednako ugodno u različitim klimatskim uvjetima koje preferiraju. Dodatna oprema.
            Digitalni unutarnji retrovizor Mnogo veće vidno polje digitalnog unutarnjeg retrovizora može pružiti bolji pregled prometa iza vašeg vozila tijekom vožnje, a da pogled straga ne bude ograničen predmetima ili putnicima.
            Dodatna oprema.
            Ventilacijski otvori s kromiranim obrubima u kombinaciji s Interijer krom paketom Sa značajkama u kromiranoj i crnoj boji visokog sjaja, Interijer krom paket vizualno ističe i poboljšava izgled prostora za vozača i suvozača u vašem vozilu.
            Dodatna oprema.

            Teretni prostor i kabina

            Close X
            Sljedeće
            Preth.
             Paket komfornih sjedala Paket komfornih sjedala omogućuje vam još veću udobnost putovanja, posebno na dužim putovanjima: i vozačevo i suvozačevo sjedalo imaju podešavanje dubine sjedala i lumbalne potpore u 4 smjera te, zahvaljujući izvrsnoj ergonomiji, zadovoljavaju kriterije Aktion Gesunder Rücken (AGR) e. V. kampanja za zdravija leđa.
             Dodatna oprema.
             Klupa suvozača Suvozačeva klupa nudi dodatno sjedalo u prednjem dijelu kabine. Svako od dva mjesta na klupi opremljeno je sigurnosnim pojasom u tri točke, uređajem za upozorenje nevezanog pojasa i naslonom za glavu podesivim po visini. Klupa ima uklonjivi jednodijelni jastuk za sjedenje.
             Dodatna oprema.
             Unutarnja i ambijentalna rasvjeta za Tourer S proširenim opsegom osvjetljenja, unutarnja i ambijentalna rasvjeta poboljšava udobnost i sigurnost u vozilu i njegovoj neposrednoj okolini. Unutar vozila, osvjetljenje prednjeg prostora za noge i svjetla za čitanje u putničkom prostoru dodatno poboljšavaju kvalitetu osvjetljenja.
             Dodatna oprema.
             Središnja konzola s 1-DIN utorom Središnja konzola ima 1 DIN utor za naknadnu ugradnju stavki kao što su tahograf, CD stalak ili bilo koji drugi 1 DIN uređaj. U otvorenom pretincu za odlaganje na središnjoj konzoli iznad 1-DIN utora, predmeti poput papira, dokumenata ili ključeva mogu se staviti na dohvat vozača i suvozača.
             Dodatna oprema.
             Središnja konzola s pretincem Predmeti poput papira, dokumenata ili ključeva mogu se pohraniti u otvoreni pretinac središnje konzole, na dohvat ruke vozača i suvozača.
             Dodatna oprema.
             Mreža za odlaganje na naslonima sjedala vozača i suvozača Mreža za odlaganje na stražnjoj strani vozačevog ili suvozačevog sjedala nudi putniku koji sjedi iza njega dodatnu mogućnost odlaganja tijekom putovanja - primjerice za časopise, karte ili slične predmete.
             Dodatna oprema.
             Pretinac za rukavice s bravom Pretinac za rukavice koji se može zaključati osigurava sigurno pohranjivanje osobnih stvari ili dokumenata. Zaključava se mehaničkim ključem za slučaj nužde koji je integriran u elektronski ključ vozila. Dodatna oprema.
             Klupa s 2 sjedala Klupa s 2 sjedala u 1. ili 2. redu putničkog prostora pruža udobno sjedenje za 2 osobe. Sjedala imaju integrirane sigurnosne pojaseve u tri točke i naslone za glavu podesive po visini, kao i prostor za odlaganje ispod sjedala.
             Dodatna oprema.
             Komforna klupa s 2 sjedala Na komfornoj klupi s dva sjedala u 1. ili 2. redu putničkog prostora, 2 osobe mogu posebno udobno sjediti. Nasloni sjedala mogu se individualno podešavati po želji. Sjedala imaju naslone za ruke i naslone za glavu podesive po visini, kao i integrirane sigurnosne pojaseve u tri točke i prostor za odlaganje ispod sjedala. Oba sjedala imaju ISOFIX sidrišta za dječje sjedalice.
             Dodatna oprema.
             Klupa s 3 sjedala Klupa s 3 sjedala u 1., 2. ili 3. redu putničkog prostora nudi 3 udobna sjedala. Sva sjedala imaju integrirane sigurnosne pojaseve u tri točke, naslone za glavu podesive po visini i ISOFIX pričvrsne točke za dječju sjedalicu na lijevom i srednjem sjedalu. Klupa ima prostor za pohranu ispod sjedala.
             Dodatna oprema.
             Klupa s 3 sjedala s preklopivim vanjskim sjedalom Zahvaljujući klupi za 3 putnika s preklopivim vanjskim sjedalom, prvi red sjedala u putničkom prostoru može se fleksibilnije koristiti. Preklopivo vanjsko sjedalo s funkcijom EASY-ENTRY olakšava pristup prema stražnjem dijelu, čime se omogućuje postavljanje drugog reda sjedala. Dodatna oprema.
             Komforna klupa s 3 sjedalam preklopivo vanjsko sjedalo Na komfornoj klupi s 3 sjedala u 1. ili 2. redu putničkog prostora, 3 osobe mogu posebno udobno sjediti. Kut naslona sjedala i visina naslona za glavu mogu se prilagoditi individualnim zahtjevima. Vanjske strane klupe imaju naslone za ruke. Putnici se mogu vezati integriranim sigurnosnim pojasevima u tri točke na svim sjedalima.
             Dodatna oprema.
             Klupa s 3 sjedala kao udoban ležaj Klupa s 3 sjedala kao udoban ležaj dovoljno je velika za ugodne odmore u vozilu. Jednodijelni nasloni sjedala mogu se podesiti iz uspravnog položaja u potpuno ležeći položaj u samo nekoliko koraka. U kombinaciji s odvojenim produžetkom kreveta od crne tkanine ovo stvara udoban, ravan prostor. Širina je oko 1,35 m, a dužina oko 2,00 m.
             Dodatna oprema.
             Paket krevet Paket krevet pretvara klupu s 3 sjedala u drugom redu stražnjih sjedala u udoban ležaj za kratko vrijeme – na primjer za spontani bijeg ili noćenje.
             Dodatna oprema.
             Sustav vodilica za sjedala Zahvaljujući sustavu vodilica sa sustavom brzog pričvršćivanja, sjedala i klupe mogu se fleksibilnije postaviti. Na primjer, mogu se dovesti u komunikacijski položaj licem u lice u odnosu na putnike u drugim redovima sjedala.
             Dodatna oprema.
             Paket stolić Paket stolić ima mnoge funkcionalne dodatke koji boravak u stražnjem putničkom prostoru čine ugodnijim. Sklopivi pomični stol može se koristiti za jelo, rad ili igru. Držači za čaše smješteni na bočnim stijenkama drže pića sigurno na mjestu. Osim toga, mobilni uređaji se mogu spojiti i puniti preko 12V utičnice.
             Dodatna oprema.
             Panoramski klizni krovni otvor Visokokvalitetni panoramski klizni otvor propušta obilje svjetla u unutrašnjost vozila kroz svoju veliku staklenu površinu, dajući tako vašem vozilu svijetlu, prijateljsku atmosferu u kojoj se dobro osjećate. Klizni krovni otvor može se električno otvoriti sprijeda i tako nudi dodatnu mogućnost propuštanja zraka u vozilo. Dodatna oprema.

             Equipment Lines

             Close X
             Strapline Content
             Oprema Istaknute značajke vanjštine Vito Tourera.
             LeftRight

             Tehnologija

             Close X
             Sljedeće
             Preth.
              AIRMATIC - zračni ovjes Bilo na autocesti ili na neravnim stazama: sa zračnim ovjesom AIRMATIC možete uživati u posebno udobnoj, sigurnoj vožnji i poboljšanim terenskim sposobnostima, te još više sportskog duha pri većim brzinama.
              Dodatna oprema.
              9G-TRONIC Automatski mjenjač 9G-TRONIC ima devet stupnjeva prijenosa koji održavaju broj okretaja motora što je moguće nižima u svakoj situaciji vožnje. Širok raspon prijenosnih omjera optimizira agilnost i vučnu snagu vozila u svim radnim stanjima i poboljšava sposobnost kretanja. Dodatna oprema.
              4x4 pogon na sve kotače Stalni pogon na sve kotače 4x4 poboljšava dinamiku vožnje i karakteristike upravljanja, posebno u teškim uvjetima vožnje. Snaga se raspoređuje između prednje i stražnje osovine u omjeru 45:55.
              Dodatna oprema.
              Komforni ovjes Komforni ovjes pruža izvanrednu udobnost vožnje u gotovo svakoj situaciji vožnje, ispunjavajući najviša očekivanja. Impresionira svojom niskom bukom na cesti i karakteristikama vibracija guma, te s lakoćom apsorbira udare od neravnina i valovitosti površine ceste.
              Dodatna oprema.
              Sportski ovjes Sportski ovjes dizajniran je za pružanje visoke razine dinamike vozila i oduševit će svojim čvrstim podešavanjem, opipljivom agilnošću i dinamičnim skretanjem. Budući da su spuštena za 15 mm, vozila sa sportskim ovjesom imaju niže težište i optimizirano držanje ceste.
              Dodatna oprema.
              Basic ovjes Plus Basic ovjes Plus kombinira dobra svojstva upravljanja i vrhunsku dinamiku vožnje s tihim radom kako bi se povećala udobnost putnika.
              Verzija za teške terene Ojačani čelični kotači postavljaju se na vozila koja redovito putuju neasfaltiranim cestama ili stazama. Izvedba za neravne ceste dizajnirana je za rad na cestama loše kvalitete, npr. makadam ili putevi s rupama. Međutim, nije dizajnirana za vožnju izvan ceste. Dodatna oprema.
              Veliki spremnik goriva Veliki spremnik goriva s volumenom od oko 70 litara pruža vam veći domet i pomaže u uštedi vremena, jer je potrebno manje zaustavljanja za dolijevanje goriva. Ova oprema se posebno preporučuje za vozila koja često moraju prelaziti velike udaljenosti.
              Dodatna oprema.

              Digitalni dodaci

              Close X
              Sljedeće
              Preth.
               Audio 40 Multimedijski sustav Audio 40 sa zaslonom osjetljivim na dodir i integriranom navigacijskom funkcijom impresionirat će vas svojim brojnim komunikacijskim i infotainment mogućnostima. Indikacije i prikazi navigacijskog sustava s 3D prikazima su atraktivni i lako razumljivi. Svim funkcijama možete upravljati na poznati način pomoću dodirnog zaslona od 17,8 cm (7 inča).
               Dodatna oprema.
               Audio 30 Brzo ćete cijeniti multimedijski sustav Audio 30 s njrgovim raznolikim rasponom komunikacijskih i infotainment značajki. Istaknute značajke sustava uključuju integraciju pametnog telefona kao i audio streaming i rad bez ruku putem Bluetooth® veze. Svim funkcijama možete upravljati na poznati način pomoću dodirnog zaslona od 17,8 cm (7 inča). Dodatna oprema.
               Audio 10 Uz Audio 10 možete slušati više od samog radija – možete, na primjer, telefonirati bez upotrebe ruku ili slušati glazbu s mobilnog uređaja. Štoviše, uređaj s jednim DIN-om također ima Bluetooth® sučelje i USB C vezu s funkcijom punjenja.
               Dodatna oprema.
               Priprema za Remote Services Plus Uz pripremu za Remote Services Plus, [1] u mogućnosti ste još bolje i fleksibilnije koristiti svoje vozilo. Uz to možete koristiti široku paletu Mercedes me connect usluga koje vaš svakodnevni život s vozilom čine sigurnijim, udobnijim, lakšim za planiranje, a posljedično i učinkovitijim. Dodatna oprema.
               Priprema za Prometne informacije uživo Ne želite gubiti vrijeme u gužvama u prometu – i želite odabrati najbolju rutu kako biste što je prije moguće stigli do odredišta. Priprema za Prometne informacije uživo[1] pruža tehničke preduvjete za primanje ažuriranih i preciznih informacija o prometu za optimalno dinamičko navođenje rutom i precizno izračunata vremena dolaska.
               Dodatna oprema.
               Komunikacijski modul (LTE) za digitalne dodatke Uz trajno instaliran eSIM, komunikacijski modul (LTE) za digitalne dodatke stvara tehničke uvjete za korištenje digitalnih dodataka [1] i nudi vam dodatnu sigurnost, udobnost i povezanost.
               Dodatna oprema.

               Punjenje

               Close X
               Strapline Content

               Sustavi pomoći

               Close X
               Sljedeće
               Preth.
                Paket asistencije Paket asistencije [1] inteligentna je kombinacija 4 sustava pomoći koji vas oslobađaju napora tijekom putovanja i čine vožnju sigurnijom. Pomažu vam da, između ostalog, održavate minimalni razmak od vozila ispred, budete svjesni vozila u vašem mrtvom kutu i izbjegnete nenamjerno skretanje iz prometne trake.
                Dodatna oprema.
                Paket praćenja linija Paket praćenja linija[1] može vam pomoći da ostanete u prometnoj traci i promijenite traku na cestama s više traka. Sadrži Sustav zadržavanja vozne trake i Sustav za mrtvi kut. Kombinacija ova dva sustava pomoći može donijeti jasne prednosti u smislu sigurnosti vožnje i oslobađanja od stresa.
                Dodatna oprema.
                Sustav aktivnog održavanja razmaka DISTRONIC Sustav aktivnog održavanja razmaka DISTRONIC[1] može održavati udaljenost do vozila ispred koju je odredio vozač i može vas rasteretiti, na primjer, kada vozite autocestom ili u stani-kreni prometu.
                Dodatna oprema.
                Sustav za mrtvi kut Sustav za mrtvi kut [1] s upozorenjem na stražnji poprečni promet može upotrijebiti vizualne i zvučne signale upozorenja kako bi izbjegao nesreće prilikom promjene prometne Sustav za mrtvi kut detektira vozilo u mrtvom kutu, prikazuje upozorenje sa crvenim trokutom u odgovarajućem vanjskom osvrtnom zrcalu.
                Dodatna oprema.
                Aktivna pomoć pri kočenju Aktivna pomoć pri kočenju[1] može pomoći u sprječavanju nesreća s vozilima ispred i s pješacima ili biciklistima koji prelaze preko ceste ili ublažiti njihove posljedice.
                Dodatna oprema.
                Automatska svjetla za vožnju S automatskim svjetlima za vožnju [1] prednja se svjetla automatski uključuju ili isključuju, ovisno o svjetlosnim uvjetima. Osobito kada se svjetlosni uvjeti brzo mijenjaju, na primjer pri vožnji kroz tunele, sustav može pomoći vozaču i poboljšati sigurnost vožnje.
                Dodatna oprema.
                Sustav za duga svjetla Zahvaljujući Sustavu za duga svjetla[1] sustavu imate najbolje moguće osvjetljenje kolnika u svakom trenutku, bez zasljepljivanja drugih sudionika u prometu dugim svjetlom. To čini zamorno prebacivanje s kratkih na duga svjetla i natrag stvar prošlosti, tako da se možete potpuno koncentrirati na vožnju i situaciju u prometu.
                Dodatna oprema.
                PRE-SAFE® sustav PRE-SAFE® predviđajući sustav zaštite putnika[1] može u ranoj fazi prepoznati potencijalno kritične situacije u vožnji i pokrenuti zaštitne mjere. Mjere uključuju reverzibilno zatezanje sigurnosnih pojaseva vozača i suvozača i zatvaranje svih otvorenih prozora i krovnih otvora ako je potrebno.
                Dodatna oprema.
                Asistent za bočni udar vjetra Asistent za bočni udar vjetra [1] može pravodobno otkriti izlazak iz prometne trake uzrokovan jakim bočnim udarima vjetra i pomoći vozaču da ostane u traci. Iznenadni pomak vozila može uzrokovati neodgovarajuće reakcije upravljanja od strane vozača.
                ATTENTION ASSIST ATTENTION ASSIST[1] može vam pomoći da izbjegnete trenutni gubitak pažnje i stoga vam pruža veću sigurnost, posebno kada vozite noću i na dugim putovanjima. Sustav vam pruža vizualno i zvučno upozorenje ako identificira tipične znakove pospanosti ili nedostatka pažnje i predlaže odmor.

                Sigurnost

                Close X
                Sljedeće
                Preth.
                 Alarmni sustav zaštite od krađe Alarmni sustav zaštite od krađe (ATA) nudi visoku zaštitu vozila i tereta od krađe. Protuprovalni alarmni sustav automatski se uključuje kada se upravlja daljinskim upravljačem za ulazak bez ključa sustava središnjeg zaključavanja. Alarm se oglašava čim se jedna od vrata otvore ili otključaju iznutra kada je aktiviran.
                 Dodatna oprema.
                 GUARD 360° zaštita vozila Zaštita vozila GUARD 360°[1] kombinira niz sigurnosnih značajki koje poboljšavaju zaštitu vašeg vozila i svih dragocjenosti u unutrašnjosti. Emitira zvučno i vizualno upozorenje ako otkrije provalu ili krađu.
                 Dodatna oprema.
                 Paket zaštite od krađe Paket zaštite protiv krađe može vam pomoći da osigurate vozilo aktiviranjem vizualnog i zvučnog alarma ako otkrije opasnost od krađe. Sastoji se od protuprovalnog alarmnog sustava (ATA), unutrašnje zaštite i zaštite od vuče.
                 Dodatna oprema.
                 Sustav upozorenja na pad tlaka sprijeda i straga, bežični Sustav upozorenja na pad tlaka u gumama provjerava tlak zraka u sva 4 kotača pri brzinama iznad 20 km/h. Može upozoriti vozača na gubitak tlaka u gumama, čime se povećava sigurnost vožnje i vijek trajanja guma.
                 Dodatna oprema.
                 Premium zaštita za gume (3 godine) Vrhunska zaštita za vaše gume štiti vas od neočekivanih troškova. Pokriva štetu na svim gumama ugrađenim u tvornici uzrokovanu, na primjer, predmetima zaglavljenima u gumi, oštećenjima od udarca rubnjaka, puknutim gumama, vandalizmom ili krađom. U slučaju jamstva vraćaju se troškovi gume i montaže.
                 Mercedes-Benz sustav poziva u nuždi Mercedes-Benzov sustav poziva u nuždi može osigurati ključnu uštedu vremena u hitnim slučajevima. Korištenjem komunikacijskog modula s vlastitom SIM karticom, nakon nesreće pokreće se automatski poziv u nuždi, čime se potencijalno skraćuje vrijeme prije dolaska hitne službe na mjesto događaja. Alternativno, poziv u nuždi može se pokrenuti ručno kako bi se organizirala pomoć.
                 Dodatna oprema.
                 Zračni jastuci za vozača i suvozača U slučaju sudara prednji zračni jastuci mogu zaštititi glavu i gornji dio tijela vozača i putnika na prednjem sjedalu. Također pomažu stabilizirati cijelo tijelo. Time pružaju visok stupanj zaštite; smanjujući i rizik i ozbiljnost ozljeda glave, lica i prsa.
                 Bočni zračni jastuci vozača i suvozača za zaštitu prsa/zdjelice Bočni zračni jastuk za prsa/zdjelicu može pomoći u zaštiti gornjeg dijela tijela i područja zdjelice vozača ili suvozača u slučaju bočnog sudara i smanjiti rizik od ozljeda. Bočni jastuk je ugrađen u naslon vozačevog i suvozačevog sjedala.
                 Dodatna oprema.
                 Zračne zavjese za vozača i suvozača Zračne zavjese za vozača i suvozača nude višu razinu zaštite od ozljeda glave i lica u teškom bočnom sudaru. Zračne zavjese smještene su u stropu s obje strane vozila i, u slučaju detektiranog sudara, napuhuju se unutar milisekundi i formiraju zavjesu zračnog jastuka ispred bočnih prozora.
                 Dodatna oprema.
                 Zračne zavjese za vozača, suvozača i straga Zračne zavjese za vozača, suvozača i putnike na stražnjim sjedalima nude višu razinu zaštite od ozljeda glave i lica u slučaju teškog bočnog sudara, posebice putnicima na vanjskim stražnjim sjedalima.
                 Dodatna oprema.

                 Udobnost

                 Close X
                 Sljedeće
                 Preth.
                  THERMOTRONIC automatski klima uređaj THERMOTRONIC automatski klima uređaj poboljšava klimatsku udobnost u vašem vozilu i održava vozače u dobroj formi, posebno kada voze na visokim vanjskim temperaturama. Automatski kontrolira temperaturu, protok zraka i distribuciju zraka u 2 klimatske zone, tako da se vozač i suvozač mogu osjećati jednako ugodno u različitim klimatskim uvjetima koje preferiraju. Dodatna oprema.
                  TEMPMATIC poluautomatski klima uređaj TEMPMATIC poluautomatski klima uređaj povećava osjećaj ugode ugodnom temperaturom u unutrašnjosti vozila i daje važan doprinos kondiciji vozača. Klima uređaj automatski regulira unutarnju temperaturu.
                  Dodatna oprema.
                  TEMPMATIC poluautomatski klima uređaj u stražnjem dijelu vozila TEMPMATIC poluautomatski klima uređaj u stražnjem dijelu hladi i grije vaše putnike ugodnom klimom. Temperatura, volumen zraka i raspodjela zraka automatski se kontroliraju u načinu grijanja i hlađenja. Ventilacijski otvori nalaze se lijevo i desno na stropu. Dodatna oprema.
                  Grijanje sjedala za vozača i suvozača Električno grijanje sjedala zagrijava hladna sjedala odmah nakon što je uključeno, čime se povećava udobnost sjedenja i potiče dobrobit tijekom hladne sezone ili hladnih noći.
                  Dodatna oprema.
                  Kamera za vožnju unatrag Kamera za vožnju unatrag pomaže vam pri parkiranju i manevriranju: prikazuje područje neposredno iza vozila koje ne možete direktno vidjeti. Kao rezultat, može se izbjeći šteta nastala prilikom parkiranja i manevriranja. Dinamične vodilice i pogled od 180° također olakšavaju orijentaciju pri vožnji unatrag.
                  Dodatna oprema.
                  Parking paket s kamerom za vožnju unatrag Bez obzira na to parkirate li na poprečno ili paralelno parkirno mjesto, naprijed ili natrag: Parking paket s kamerom za vožnju unatrag pomaže vam pri parkiranju i izlasku iz parkirnog mjesta, te olakšava manevriranje u uskim prostorima. To može uštedjeti vrijeme i živce, kao i pomoći u izbjegavanju nepotrebne štete tijekom parkiranja.
                  Dodatna oprema.
                  Komfortno sjedalo s ovjesom za vozača i suvozača, zakretno Zakretno komfortno sjedalo s ovjesom nudi više od ugodne udobnosti sjedenja tijekom putovanja: kada vozilo miruje, može se fleksibilno zakretati. Na primjer za 180°, do komunikativnog položaja licem u lice s putnicima u stražnjem redu sjedala. Ako je sjedalo okrenuto do 50° prema vratima, izlazak je lakši.
                  Dodatna oprema.
                  Lumbalna potpora za sjedalo vozača i suvozača Lumbalna potpora u 4 smjera podupire kralješke u lumbalnom dijelu i tako rasterećuje leđa. Ovo je posebno ugodno na dugim putovanjima. 2 zračne komore u naslonu komfornog sjedala s ovjesom mogu se individualno prilagoditi potrebama vozača ili suvozača i na taj način podržavaju ergonomsko držanje.
                  Dodatna oprema.
                  Tempomat Tempomat vam olakšava vožnju održavajući unaprijed odabranu brzinu bez potrebe da pritisnete papučicu gasa. Konstantna brzina podržava energetski učinkovit stil vožnje. Pomoću integriranog limitatora brzine možete postaviti maksimalnu brzinu koja vam pomaže, na primjer, da ostanete unutar ograničenja brzine.
                  Dodatna oprema.
                  Akustični paket S Akustičnim paketom smanjujete razinu buke u unutrašnjosti vozila i time povećavate udobnost vožnje. U tu svrhu, vrata su opremljena dodatnom izolacijom, zvučnom izolacijom i brtvljenjem, a pogonski sklop je optimiziran za smanjenje vibracija.
                  Dodatna oprema.

                  Napomene:

                  - Navedene brojke dobivene su u skladu s propisanim mjernim postupkom. To su "WLTP CO₂ brojke" u skladu s člankom 2. br. 3. Provedbene uredbe (EU) 2017/1153. Na temelju toga izračunate su brojke potrošnje goriva. Brojke se ne temelje na pojedinačnom vozilu i ne čine dio ponude proizvoda; dani su isključivo u svrhu usporedbe između različitih modela vozila. Brojke se razlikuju ovisno o odabranoj posebnoj opremi.

                  - Podaci za nazivnu snagu i nazivni okretni moment u skladu s Uredbom (EZ) br. 715/2007 s izmjenama i dopunama.

                  [1] Označene komponente su digitalni dodaci. Za korištenje ovih digitalnih dodataka morate imati osobni Mercedes me ID i također prihvatiti Uvjete korištenja za digitalne dodatke. Osim toga, vozilo mora biti upareno s odgovarajućim korisničkim računom. Nakon isteka početnog roka, digitalni dodaci mogu se obnoviti uz naknadu, pod uvjetom da su u tom trenutku još uvijek u ponudi za odgovarajuće vozilo. Prva aktivacija digitalnih dodataka moguća je unutar 1 godine od početne registracije ili korištenja od strane kupca, ovisno o tome što prije nastupi.

                  Doživite ga na cesti Probna vožnja Vito Tourer Pošaljite nam zahtjev za probnu vožnju Vito Tourera i mi ćemo vam se uskoro javiti.
                  Gore navedeni osobni podaci prikupljaju se i koriste isključivo u svrhu i u vremenu koje je potrebno za obradu/provedbu zahtjeva/upita i neće se koristiti u druge svrhe.

                  Ukoliko želite da se Vaši osobni podaci koriste u sljedeće svrhe molimo Vas da nam za to date Vašu privolu:


                  Više informacija o zaštiti vaših osobnih podataka i pravima koja iz nje proizlaze možete saznati na poveznici: Izjava o privatnosti