Mercedes-Benz
originalni dijelovi.
Tako da Vaš Mercedes-Benz ostane originalni Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz Originalni dijelovi. Dio vašeg uspjeha.

Mercedes-Benz Originalni dijelovi nudi izvrsnu kvalitetu, dokazanu sigurnost i visoku razinu pouzdanosti.

Mercedes-Benz Originalni dijelovi utjelovljuju naše cjelokupno znanje i iskustvo kao proizvođača vozila: dijelovi su posebno razvijeni i intenzivno testirani za Mercedes-Benz vozila i njihove komponente. Uostalom, svako vozilo sastoji se od tisuća originalnih Mercedes-Benz dijelova koji su međusobno precizno usklađeni. To znači da osiguravaju optimalnu interakciju svih komponenti s vozilom.

U sveobuhvatnim testovima u stvarnim uvjetima vožnje originalni dijelovi morali su staviti na test svoju pouzdanost i kvalitetu – također i u ekstremnim uvjetima. Tek kada su ispunjeni strogi zahtjevi Mercedes-Benza, dijelovi su odobreni za ugradnju i prodaju.

5 razloga za veću ekonomičnost s Mercedes-Benz originalnim obnovljenim rezervnim dijelovima

 • Ekonomični troškovi rezervnih dijelova
 • Zajamčena Mercedes-Benz kvaliteta
 • Pouzdana dostupnost
 • Energetski učinkovit i ekološki prihvatljiv proizvodni proces
 • 2 godine Reman jamstva za dijelove ako su ugrađeni u ovlaštenoj MB radionici

Zašto biste se morali zadovoljiti cijenom ili kvalitetom?

Uostalom, očekujete da će Mercedes, čak i onaj s velikom kilometražom, nastaviti raditi na ekonomski učinkovit način – a pritom ostati originalan.

Upravo je to načelo iza originalnih obnovljenih rezervnih dijelova Mercedes-Benza: dijelovi koji smanjuju troškove bez žrtvovanja dokazane Mercedes-Benz kvalitete. Svaki dio se obnavlja, provjerava i testira u skladu sa standardima Mercedes-Benz kvalitete u učinkovitom proizvodnom procesu koji štedi resurse. Rezultat je širok izbor originalnih obnovljenih dijelova razumne cijene koji se stalno proširuje.

A naša mreža prodajnih mjesta Mercedes-Benza pouzdano osigurava brzu dostupnost na licu mjesta. Osim toga, Mercedes-Benzovi originalni obnovljeni dijelovi štede vrijedne sirovine i energiju u procesu prerade – uštede troškova koje možemo prenijeti direktno na naše kupce kao cjenovne pogodnosti.

Mercedes-Benz GenuineParts, pregled.
Title
Strapline Content
Title
Strapline Content
Title
Strapline Content
Originalni rezervni dijelovi u usporedbi s neoriginalnim dijelovima Varljivo realno.
Na prvi pogled, originalni i neoriginalni rezervni dijelovi vrlo često izgledaju gotovo identično. Stoga se neoriginalni rezervni dio ponekad teško može razlikovati od Mercedes-Benz originalnog dijela – a ipak može biti izuzetno opasan. Jer ono što ih razlikuje može imati ozbiljne posljedice za Vašu sigurnost. To je jasno dokazano iscrpnim testiranjem proizvoda koje Mercedes-Benz redovito provodi na različitim lažnim proizvodima. Rezultati su šokantni. Zbog toga tim Mercedes-Benza koji djeluje diljem svijeta poduzima mjere protiv lažnih proizvoda i otkriva imitacije.
Button
Title
LeftRight

Originalni rezervni dijelovi u usporedbi s neoriginalnim dijelovima

Varljivo realno.

Na prvi pogled, originalni i neoriginalni rezervni dijelovi vrlo često izgledaju gotovo identično. Stoga se neoriginalni rezervni dio ponekad teško može razlikovati od Mercedes-Benz originalnog dijela – a ipak može biti izuzetno opasan. Jer ono što ih razlikuje može imati ozbiljne posljedice za Vašu sigurnost. To je jasno dokazano iscrpnim testiranjem proizvoda koje Mercedes-Benz redovito provodi na različitim lažnim proizvodima. Rezultati su šokantni. Zbog toga tim Mercedes-Benza koji djeluje diljem svijeta poduzima mjere protiv lažnih proizvoda i otkriva imitacije.

  Mercedes-Benz originalne kočnice: kratki putovi kočenja. Dugi radni vijek. Ako dođe do najgoreg, bitno je brzo stati: Mercedes-Benz originalni dijelovi kočionog sklopa optimalno su usklađeni jedan s drugim i sa sigurnosnim sustavima u Vašem vozilu kao što su ABS ili ESP. Posebno su razvijeni za Vaše vozilo. To osigurava snažnu snagu kočenja i kratak put kočenja – bez duge faze uključivanja, čak i s ekstremnim opterećenjem. Osim toga, visokokvalitetni materijali rezultiraju niskim trošenjem i sprječavanjem korozije. To vam se isplati – uz niske troškove i visoku razinu sigurnosti. Button
  Mercedes-Benz originalni filtri zraka: čisti zrak za savršene performanse motora. Čisti zrak Vašem motoru omogućuje posebno učinkovit i štedljiv rad: Mercedes-Benz originalni filtri zraka kombiniraju snažan učinak filtriranja s visokom propusnošću zraka. To znači da prljavština i prašina nemaju šanse dospjeti u komoru za izgaranje. Motor Vašeg vozila može impresionirati snažnim performansama i malom potrošnjom goriva. Visoka sposobnost absorbiranja filtra zraka također omogućuje dulje intervale održavanja. Time štitite svoj novčanik i okoliš. Button
  Mercedes-Benz origiinalni filtri ulja: zaštita za Vaš motor. Mercedes-Benz originalni filtri ulja imaju veliki kapacitet filtriranja kako bi se osiguralo da se nečistoće pouzdano filtriraju iz uljnog kruga. Time se sprječava ozbiljno oštećenje sustava ubrizgavanja i motora Vašeg vozila. Visoka kvaliteta osigurava dug vijek trajanja filtra. Kao rezultat toga, Vaš će motor uvijek pružati optimalne performanse – što Vam se isplati s niskom potrošnjom goriva. Button
  Mercedes-Benz originalni branici: optimalna preciznost dimenzija za optimalnu zaštitu. Brzo prebolite i zaboravite nesreću: originalni Mercedes-Benz branici će Vas impresionirati svojom optimalnom preciznošću dimenzija. Mercedes-Benz originalni branik bitan je dio Vašeg vozila tijekom frontalnog sudara i štiti sklop motora, vozača i pješake. Mercedes-Benz originalni prednji branik u potpunosti je dizajniran za maksimalnu sigurnost, aerodinamičnost i učinkovitost, te je posebno razvijen za zaštitu komponenti u prednjem dijelu. Button
  Mercedes-Benz originalni amortizeri: sigurna udobnost vožnje čak i na lošim cestama. Uživajte u vrhunskoj udobnosti i sigurnosti čak i na lošim cestama. Mercedes-Benz originalni amortizeri napravljeni su od čvrstih, visokokvalitetnih materijala i mogu svladati i apsorbirati najveće udarce. Kao rezultat, možete iskoristiti njihovu izdržljivost i ostanak na cesti. Također izbjegavate troškove oštećivanja guma i ovjesa - jer su amortizeri savršeno usklađeni s njima i s Vašim vozilom, kao i sa svim ostalim sigurnosnim sustavima u Vašem vozilu. Button
  Unikatno formulirano Premium originalno motorno ulje. Mercedes-Benz originalno motorno ulje razvijeno je posebno od strane naših stručnjaka, koji su također izgradili vaš motor. Odabirom ovog ulja, birate ulje koje objedinjuje inovativnu snagu i dugogodišnje iskustvo naših znanstvenika i inženjera.

  Mercedes-Benz originalno motorno ulje sastoji se od iznimno snažnih komponenata i aditiva, čak premašuje standardne kvalitativne zahtjeve. Naše ulje osigurava pouzdan rad motora vašeg Mercedes-Benz kombija.

  Redovito provjeravajte razinu ulja i uvijek imajte dovoljno Mercedes-Benz originalnog motornog ulja u prtljažniku za nadopunu. Mercedes-Benz originalno motorno ulje dostupno je kod vašeg ovlaštenog Mercedes-Benz servisnog partnera.
  Button
  Dva u jednom: sklopovi kotača i guma od Mercedes-Benza. Mercedes-Benz originalni sklopovi kotača i guma sastoje se od kombinacije Mercedes-Benz originalnih kotača i odgovarajućih guma. S precizno podešenim sklopovima kotača i guma koji odgovaraju dinamici i pogonskom sustavu vašeg kombija, osiguravate visoku razinu sigurnosti, pouzdanosti, trajnosti i udobnosti vožnje.

  Vi se koncentrirate na zahtjeve svog posla. Mi se brinemo da vaš kombi vozi na pravim sklopovima kotača i guma.
  Button
  Strapline Content Button
  Strapline Content Button
  Strapline Content Button
  Title
  Test 1 Content Button
  Our parts portfolio The right part for every Mercedes-Benz. Whether you need a replacement part for an older Mercedes model or the appropriate service part for a new vehicle, the comprehensive portfolio of parts from Mercedes-Benz has a custom-fit option for every vehicle and every budget. Of course, with all of our parts lines, you can be sure that each part meets our stringent specifications.
  Mercedes-Benz GenuineParts Would you like to use only certified new parts in your Mercedes-Benz when it comes to maintenance or the replacement of wear parts? Then we recommend that you use genuine Mercedes-Benz parts. They combine all the know-how of Mercedes-Benz as a vehicle manufacturer, are specially developed for your vehicle and optimally adapted to the other components of your vehicle.

  Your advantages at a glance:
  - Excellent quality, precision and durability
  - Tested and inspected in accordance with strict Mercedes-Benz specifications for high safety and reliability
  - Specially developed for the respective vehicle
  - Worldwide, rapid availability

  For further information on Mercedes-Benz Genuine Parts, please contact your local Mercedes-Benz Service Partner.
  Button
  Mercedes-Benz Genuine Remanufactured Parts The Mercedes-Benz Genuine Remanufactured Parts range offers a wide choice of replacement parts for all the most popular classes of vehicle - from the starter motor and steering through to the engine and electric drive systems. Each part goes through a meticulous process of remanufacturing, inspection and testing in accordance with stringent Mercedes-Benz standards. The outcome is Genuine Remanufactured Parts at a beneficial price, with the quality of a new part.

  Your advantages at a glance:
  - Quality of a new part in accordance with Mercedes-Benz quality standards
  - Attractive price-performance ratio thanks to remanufacturing
  - Genuine parts warranty of 24 months
  - Reliable availability and short replacement times
  - Sustainable thanks to savings of resources, energy and CO2 emissions

  You can obtain genuine Mercedes-Benz replacement parts from your local Mercedes-Benz service partner.
  Button
  Strapline Content Button
  GenuineParts v. Non-genuine parts Seemingly genuine: look out for counterfeit parts. Your Mercedes-Benz service partner protects you from counterfeit products. Because unfortunately, where it says Mercedes-Benz on the outside, it doesn't always say Mercedes-Benz on the inside. Counterfeiters are increasingly specialising in copying vehicle replacement parts. In the process, safety-relevant parts such as brake discs and pads, windscreen wipers, windscreens, chassis parts or filters are increasingly being copied. Counterfeit parts often seem deceptively genuine, to the point that not even experts can easily identify them at first glance.