Uvod
Vanjština
Dimenzije
Unutrašnjost
Oprema
Video
Kontakt
  Lorandit crvena
  Arktik bijela
  Nosean plava
  Magnetik siva
  Limonit žuta metalik
  Loparit crna metalik
  Kromit siva metalik
  Helvite srebrna metalik
  Kavanzit plava metalik
  Vanjština Spreman za svaki posao.
  LeftRight

  Istaknute značajke vanjštine

  Close X
  Sljedeće
  Preth.
   Vanjska zrcala, električno preklopiva i podesiva Električno podesiva, sklopiva i grijana vanjska osvrtna zrcala mogu spriječiti oštećenje kućišta.
   LED High Performance prednja svjetla LED High Performance prednja svjetla pružaju vam veću sigurnost u mraku i prepoznatljiv izgled.
   Dodatna oprema.
   Dynamic paket vanjštine S Dynamic paketom vanjštine svom vozilu možete dati individualan, dinamičan karakter.
   Dodatna oprema.
   Prednja svjetla za maglu s LED tehnologijom Prednja svjetla za maglu s LED tehnologijom mogu poboljšati vidljivost u lošim vremenskim uvjetima.
   Dodatna oprema.
   Lakirani branici Osigurajte svom vozilu dodatni premium izgled s prednjim i stražnjim branicima u boji vozila.
   Dodatna oprema.
   Prozor u stražnjim vratima s brisačem i peračem Prozor na vratima prtljažnika ili prozori na stražnjim vratima s brisačima i peračima daju vam bolji pogled straga, čineći manevriranje i vožnju unatrag lakšim.
   Dodatna oprema.

   Pristup i utovar

   Close X
   Sljedeće
   Preth.
    Klizna vrata lijevo i desno Klizna vrata sa svake strane vozila osiguravaju veću fleksibilnost prilikom utovara i istovara. Klizna vrata ne trebaju puno prostora za otvaranje, tako da vozač može ući i u uža parkirna mjesta.
    Dodatna oprema.
    Stražnja podizna vrata Stražnja podizna vrata vašeg vozila mogu se otvoriti prema gore do kuta od oko 90°. To vam daje dovoljno prostora za utovar i istovar. Integrirani prozor poboljšava vaš pogled unatrag.
    Dodatna oprema.
    Dvokrilna stražnja vrata, 180 stupnjeva , s prozorom Dvokrilna stražnja vrata sa širokim otvaranjem i asimetričnom podjelom olakšavaju utovar i istovar nezgrapnih, velikih predmeta. Štoviše, također propuštaju više svjetla u unutrašnjost, čime se poboljšava vidljivost pri vožnji unatrag i manevriranju.
    Dodatna oprema.
    Dvokrilna stražnja vrata, 180°, bez prozora Dvokrilna stražnja vrata s asimetričnom podjelom nude veliki kut otvaranja i olakšavaju utovar i istovar glomaznog tereta – čak i u skučenim prostorima, na utovarnim rampama i pri korištenju viličara.
    Priključak za prikolicu s fiksnom kukom Tvornički unaprijed ugrađen priključak za prikolicu omogućuje vam vuču tereta s vašim vozilom do navedene najveće težine. Za još veću sigurnost, Trailer Stability Assist također je standardno integriran u ESP.
    Dodatna oprema.
    Priključak za prikolicu s niskom kukom Uz pomoć priključka za prikolicu s niskom kukom koja je unaprijed instalirana u tvornici, možete otvoriti stražnja vrata vašeg vozila čak i kada je prikolica spojena. Za još veću sigurnost, Trailer Stability Assist također je stadnardno integriran u ESP.
    Dodatna oprema.
    Kapacitete vuče od 1500 kg S opcijskim priključkom za prikolicu, Citan Furgon može vući do 1500 kg - posebno praktično ako se s vremena na vrijeme treba prevesti više tereta.
    Dodatna oprema.
    Priprema za kuku Poprečni element za priključak prikolice omogućuje naknadnu ugradnju priključka s kukom.
    Dodatna oprema.

    Linije opreme

    Close X
    Sljedeće
    Preth.
     BASE Ključne značajke:[1]

     • Čelični kotači od 38,1 cm (15 inča) s poklopcima
     • Poklopac vodilice kliznih vrata od crne zrnate plastike
     • Prednja svjetla u halogenoj tehnologiji s LED dnevnim svjetlima
     • Dvokrilna stražnja vrata, otvaranje 180°, bez prozora
     PRO Ključne značajke:[1]

     • Design kotači od 40,6 cm (16 inča) s 5 dvostrukih krakova
     • Ručke na vratima i poklopac tračnica kliznih vrata lakirani u boji vozila
     Mixto Ključne značajke:[1]

     • Čelični kotači promjera 40,6 cm (16 inča) s poklopcima srednjeg dijela
     • Vanjski retrovizor, crne teksture
     • Klizna vrata s lijeva i desna s otvarajućim prozorima
     • Stražnja dvokrilna vrata, – 180 stupnjeva, s fiksnim prozorom ili opcionalno bez prozora
     • Stražnje bočne stijenke dostupne bez prozora
     • Ručke vrata i tračnice kliznih vrata u boji vozila
     Tehnički podaci i dimenzije Tehnički podaci i dimenzije Citan Furgona.
     LeftRight
     LeftRight
     Sljedeće
     Preth.
      Utovarna površina 2.35 m²
      Obujam utovarnog prostora 2.5 - 2.9 m³
      Dužina utovarnog prostora 1806 mm
      Maks. nosivost 782 kg
      LeftRight
      Sljedeće
      Preth.
       Utovarna površina 2.9 m²
       Obujam utovarnog prostora 3.24 m³
       Dužina utovarnog prostora 1903 mm
       Maks. nosivost 860 kg
       Sljedeće
       Preth.
        Sljedeće
        Preth.
         Unutrašnjost Unutrašnjost koja zadovoljava čak i najveće zahtjeve.
         LeftRight

         Istaknute značajke unutrašnjosti

         Close X
         Sljedeće
         Preth.
          Kožom presvučeni upravljač Kožom presvučeni upravljač poboljšava izgled kokpita. Ugodna kožna presvlaka omogućuje dobro držanje, a ergonomski oblikovan obruč upravljača osjetno povećava razinu udobnosti.
          Dodatna oprema.
          THERMOTRONIC automatski klima uređaj S dvozonskom klimom, THERMOTRONIC vam omogućuje individualne postavke kontrole klime za vozačevu i suvozačevu stranu. Temperatura, protok zraka i raspodjela zraka mogu se automatski kontrolirati pritiskom na tipku.
          Dodatna oprema.
          MBUX multimedijski sustav uklj. navigaciju & DAB Intuitivno kontroliran i proširiv MBUX multimedijski sustav: s inteligentnim navigacijskim funkcijama, glasovnim upravljanjem putem izraza "Hej Mercedes", širokim rasponom sučelja i opsežnim infotainmentom od integracije pametnog telefona do DAB digitalnog radijskog prijema.
          Dodatna oprema.
          Bežično punjenje za mobilne uređaje Sa sustavom bežičnog punjenja za mobilne uređaje možete udobno tijekom putovanja puniti pametne telefone koji podržavaju induktivno punjenje: sve bez posebnih kabela, priključaka ili držača – i neovisno o marki i modelu.
          Dodatna oprema.
          Paket interijera Atraktivni detalji u crnoj i krom boji visokog sjaja – dizajnerski paket unutrašnjosti vizualno nadograđuje unutrašnjost vašeg vozila i na karakterističan način spaja funkcionalnost s izvrsnim izgledom.
          Dodatna oprema.

          Teretni prostor i kabina

          Close X
          Sljedeće
          Preth.
           FOLD & LOAD fleksibilna stražnja klupa za pregradni zid Dodajte dodatni red sjedala za još 3 putnika u svoje vozilo. Udobna presvlaka sjedala ima podesive naslone za glavu i sigurnosne pojaseve s 3 točke pričvršćivanja. Ako vam je potreban više prostora za teret, možete preklopiti cijelu klupu i pretvoriti je u fleksibilni pregradni zid. Dodatna oprema.
           Rasvjeta teretnog prostora s LED tehnologijom Rasvjeta teretnog prostora koristi LED tehnologiju i osigurava dobro osvjetljenje teretnog prostora te na taj način omogućuje bolju orijentaciju u mraku i bolju vidljivost prilikom utovara i istovara vozila.
           Dodatna oprema.
           Drveni pod Drveni pod debljine 9 mm izrađen od više slojeva lijepljene i komprimirane šperploče štiti pod teretnog prostora vašeg vozila od oštećenja. Lako se čisti i poboljšava toplinsku i zvučnu izolaciju.
           Dodatna oprema.
           Unutarnje obloge teretnog prostora do visine stropa (drvo) "Drvena obloga teretnog prostora štiti limene površine do okvira stropa od oštećenja uzrokovanih, na primjer, kliznim teretom. Obloga također olakšava čišćenje prtljažnika i poboljšava toplinsku i zvučnu izolaciju. Obrubi su na bočnim stijenkama, kao i na kliznim i stražnjim vratima.
           Dodatna oprema."
           Premium unutarnje obloge Premium verzija unutarnjih obloga može zaštititi unutarnje stijenke prtljažnika ili putničkog prostora od oštećenja i vizualno povećati unutrašnjost.
           Dodatna oprema.
           Sintetični teretni prostor / pod teretnog prostora Pod teretnog prostora zaštićen je teksturiranim sintetičkim tepihom u mat crnoj boji te je također zvučno i toplinski izoliran. Sintetička površina čini pod teretnog prostora posebno lakim za čišćenje.
           Dodatna oprema.
           Povlačna zaštitna rešetka tereta, strana suvozača Čelična zaštitna rešetka može zaštititi vozača i suvozača od tereta. Ako se prevoze posebno dugački predmeti, rešetka se može pomaknuti za 90° na strani suvozača. Zakretni dio zaštitne rešetke tereta se otključava, pomiče za 90° prema vozačevom sjedalu i zatim zaključava na mjestu.
           Dodatna oprema.
           Pregrada pune širine Kontinuirana pregrada između područja vozača i teretnog prostora u vašem vozilu olakšava pravilno pričvršćivanje tereta zajedno s ušicama za pričvršćivanje na podu teretnog prostora. Pregrada može zaštititi vas i vašeg suvozača od klizanja tereta i također predstavlja barijeru protiv buke i prljavštine.
           Pregradni zid pune širine s prozorom Pregradna stijenka pune širine između odjeljka za vozača i teretnog prostora s dva prozora daje vam pogled straga za vizualnu provjeru tereta. Zajedno s ušicama za pričvršćivanje na podu teretnog prostora, pomaže pravilno učvrstiti teret.
           Dodatna oprema.
           Klupa suvozača Prostor za troje u prvom redu. Suvozačeva klupa pruža dodatno središnje sjedalo. Oba suvozačeva sjedala imaju sigurnosne pojaseve u tri točke i podesive naslone za glavu. Središnji naslon se također može zasebno sklopiti i koristiti kao polica ili kao radna površina kada vozilo miruje.
           Dodatna oprema.
           Preklapanje sjedala suvozača Preklopivo suvozačevo sjedalo čini vozilo još svestranijim. To je zato što se naslon ovog sjedala može preklopiti kako bi se povećala površina teretnog prostora.
           Dodatna oprema.
           Naslon za ruke s pretincem Naslon za ruku s pretincem za odlaganje nalazi se između vozačevog i suvozačevog sjedala u vašem vozilu i pruža dodatni praktični prostor za odlaganje.
           Dodatna oprema.
           Pretinac u armaturnoj ploči Pretinac za odlaganje s poklopcem nudi praktičnu mogućnost odlaganja direktno na armaturnoj ploči. Ima integrirani USB-C priključak koji možete koristiti za punjenje mobilnih uređaja.
           Dodatna oprema.
           Držač pametnog telefona Uz držač pametnog telefona iznad armaturne ploče, vaš mobilni telefon ima fiksno mjesto dok vozite – i imate dobar pregled nad svojim pametnim telefonom bez značajnog ometanja prometa.
           Dodatna oprema.

           Equipment Lines

           Close X
           Sljedeće
           Preth.
            BASE Ključne značajke:[1]

            •Unutarnje osvjetljenje halogenom tehnologijom
            •Prednji električni prozori
            • Priprema za radio, omogućen DAB
            • Grijanje
            • Pregrada pune širine
            PRO Ključne značajke:[1]

            •Unutarnja rasvjeta LED tehnologijom
            •MB audio sustav s DAB-om
            • Klimatizacija
            • Prednji električni prozori s praktičnom značajkom
            • Naslon za ruke s pretincem za stvari
            • Pretinac za rukavice, suvozačeva strana, s poklopcem
            • Plastični pod prtljažnika/teretnog prostora
            • Rasvjeta prtljažnog prostora s LED tehnologijom
            Mixto Ključne značajke:[1]

            • Klima uređaj
            • MB audio sustav s digitalnim radijem (DAB)
            • Naslon za ruke s pretincem za stvari
            • Pretinac za rukavice, suvozačeva strana, s poklopcem
            • Fleksibilni pregradni zid
            • Sklopiva i pomična stražnja klupa FOLD & LOAD za pregradni zid s zaštitnom rešetkom
            • Plastično podnožje u putničkom prostoru, sprijeda, kao i u prtljažnom / teretnom prostoru
            • Premium unutarnja obloga
            • Unutarnje osvjetljenje vozila i osvjetljenje teretnog prostora s LED tehnologijom
            Oprema Istaknute značajke vanjštine Citan Furgona.
            LeftRight

            Tehnologija

            Close X
            Sljedeće
            Preth.
             Strapline Content
             Strapline Content
             Strapline Content
             Strapline Content

             Digitalni dodaci

             Close X
             Sljedeće
             Preth.
              MBUX multimedijski sustav uklj. navigaciju & DAB Intuitivno kontroliran i proširiv MBUX multimedijski sustav: s inteligentnim navigacijskim funkcijama, glasovnim upravljanjem putem izraza "Hej Mercedes", širokim rasponom sučelja i opsežnim infotainmentom od integracije pametnog telefona do DAB digitalnog radijskog prijema.
              Dodatna oprema.
              Napredne funkcije – MBUX Iskoristite vrijeme koje provodite u svom vozilu učinkovitije nego ikada prije. Zahvaljujući umjetnoj inteligenciji i naprednim funkcijama MBUX (Mercedes-Benz User Experience) sustava, multimedijski sustav se prilagođava vašim specifičnim osobnim željama i preferencijama. Samo recite "Hej Mercedes" i MBUX čeka vaše upute.
              Dodatna oprema.
              MBUX multimedijski sustav s DAB-om Uz MBUX (Mercedes-Benz User Experience), uživate u ljepoti i inteligenciji digitalnog, intuitivno upravljanog i proširivog multimedijskog sustava. Zahvaljujući različitim sučeljima i velikom zaslonu osjetljivom na dodir, nudi brojne komunikacijske i infotainment funkcije, od integracije pametnog telefona do digitalnog radija (DAB).
              Dodatna oprema.
              Navigacijski paket S paketom navigacije[2], multimedijski sustav MBUX u vašem vozilu može se pretvoriti u potpuno funkcionalan navigacijski sustav kako bi svako putovanje bilo opuštenije zahvaljujući inteligentnom navođenju rutom. Sustav koristi brzu navigaciju na tvrdom disku i ažurirane online podatke kako bi vas brzo doveo do vašeg odredišta.
              Dodatna oprema.
              Navigation Plus paket Navigation Plus paket proširuje navigacijski sustav uključivanjem korisnih navigacijskih usluga[2] koje pružaju vrijedne informacije dok ste u pokretu i pojednostavljuju navigaciju. Njegove značajke uključuju, na primjer, prikaz slobodnih parkirnih mjesta u blizini, te trenutnu vremensku prognozu na zaslonu osjetljivom na dodir vašeg multimedijskog sustava.
              Dodatna oprema.
              3 godine besplatnih nadogradnji karata Pružanje besplatnih nadogradnji karte [2] tijekom 3 godine osigurava da vaš navigacijski sustav može razviti svoj puni potencijal. Osim toga, nadograđene karte vam nude bolju orijentaciju tijekom prijevoza. Ova je usluga specifična za vozilo i vrijedi 3 godine nakon prve registracije.
              Dodatna oprema.
              Integracija pametnog telefona Integracija pametnog telefona povezuje vaš mobilni telefon s multimedijskim sustavom putem Apple CarPlay® ili Android Auto® sučelja. Na taj način uživate u praktičnom pristupu najvažnijim aplikacijama na svom pametnom telefonu. Također možete brzo i jednostavno koristiti aplikacije trećih strana kao što je Spotify.
              Dodatna oprema.
              Priprema za Remote Services Plus Uz pripremu za Remote Services Plus,[2] u mogućnosti ste još bolje i fleksibilnije koristiti svoje vozilo. Zato što možete koristiti širok raspon digitalnih dodataka koji vaš svakodnevni život u vozilu čine sigurnijim, udobnijim, lakšim za planiranje i stoga učinkovitijim.
              Dodatna oprema.
              Priprema za Prometne informacije uživo Ne želite gubiti vrijeme u gužvama u prometu – i želite odabrati najbolju rutu kako biste što je prije moguće stigli na odredište. Priprema za Prometne informacije uživo[2] pruža tehničke zahtjeve za primanje ažuriranih i preciznih prometnih informacija za optimalno dinamičko navođenje rutom i precizno izračunavanje vremena dolaska.
              Dodatna oprema.
              Priprema za Mercedes me connect Priprema za Mercedes me connec[2]omogućuje vam korištenje mnogih usluga: od korisnih sigurnosnih usluga i usluga održavanja do niza navigacijskih funkcija. To omogućuje veću sigurnost, višu razinu udobnosti i još više povezivanja, čineći svakodnevni život s vašim vozilom još lakšim.
              Dodatna oprema.

              Punjenje

              Close X
              Strapline Content

              Sustavi pomoći

              Close X
              Sljedeće
              Preth.
               Paket aktivne sigurnosti Paket aktivne sigurnosti [3] uključuje četiri sustava pomoći koji vas mogu rasteretiti i učiniti vožnju sigurnijom. To su Aktivna pomoć pri kočenju, Sustav za mrtvi kut, Sustav zadržavanja vozne trake i Sustav pomoći za ograničenje brzine. Također uključuje detekciju prometnih znakova u kombinaciji s navigacijskim paketom.
               Dodatna oprema.
               Aktivna pomoć pri kočenju Aktivna pomoć pri kočenju[3] može vam pomoći da izbjegnete nesreće, na primjer s vozilima ispred, s vozilima koja prelaze i s pješacima, ili da smanjite posljedice takvih nesreća. To može povećati i vašu vlastitu sigurnost i sigurnost drugih sudionika u prometu.
               Dodatna oprema.
               Sustav za mrtvi kut S Sustavom za mrtvi kut , [3] jednostavno ste sigurniji na cesti, posebno kada mijenjate prometne trake. Koristi radarsku tehnologiju za nadzor područja koje ne pokrivaju vaša vanjska zrcala. Pomoću vizualnih i zvučnih upozorenja može vas upozoriti na mogući bočni sudar s drugim sudionicima u prometu.
               Dodatna oprema.
               Sustav zadržavanja vozne trake Sustav zadržavanja vozne trake [3] može pomoći u sprječavanju nesreća zbog nenamjernog napuštanja prometne trake kojom se vozilo kreće. Ako sustav otkrije da je vozilo nenamjerno skrenulo iz svoje trake, upozorava vozača pomoću pulsirajuće vibracije na upravljaču. To potiče vozača da se vrati u ispravnu traku.
               Dodatna oprema.
               Sustav pomoći za ograničenje brzine Sustav pomoći za ograničenje brzine [3]olakšava vam poštivanje ograničenja brzine. Gdje god je to moguće, sustav pokazuje što je dopušteno: koristi kameru za otkrivanje trenutnog ograničenja brzine i prikazuje ga na ploči s instrumentima.
               Dodatna oprema.
               Sustav prepoznavanja prometnih znakova Sustav prepoznavanja prometnih znakova[3]olakšava vam poštivanje ograničenja brzine i drugih objavljenih uputa. Time se povećava sigurnost.
               Dodatna oprema.
               Sustav za duga svjetla Sustav za duga svjetla[3] automatski uključuje i isključuje duga svjetla u skladu s prometnom situacijom i na taj način oslobađa vozača potrebe da se ručno prebacuje između dugih i kratkih svjetala.
               Asistent za bočni udar vjetra Asistent za bočni udar vjetra [3] može na vrijeme otkriti izlazak iz prometne trake uzrokovan jakim bočnim udarima vjetra i pomoći vozaču da ostane u traci. Iznenadno skretanje vozila iz trake može uzrokovati neodgovarajuće reakcije vozača na upravljaču.
               ATTENTION ASSIST ATTENTION ASSIST[3] može na vrijeme upozoriti vozača na umor i mikrosan. Sustav može doprinijeti sigurnosti na cestama, posebno tijekom noćnih vožnji i dugih putovanja. ATTENTION ASSIST prikaz pojavljuje se na ploči s instrumentima između brojača okretaja i brzinomjera.
               Pomoć pri kretanju uzbrdo Pomoć pri kretanju uzbrdo [3] može olakšati kretanje uzbrdo privremeno sprječavajući kotrljanje vozila unatrag.

               Sigurnost

               Close X
               Sljedeće
               Preth.
                Alarmni sustav zaštite od krađe Alarmni sustav zaštite od krađe (ATA) nudi visoku zaštitu vozila i tereta od krađe. Protuprovalni alarmni sustav automatski se uključuje kada se upravlja daljinskim upravljačem za ulazak bez ključa sustava središnjeg zaključavanja. Alarm se oglašava čim se jedna od vrata otvore ili otključaju iznutra kada je aktiviran.
                Dodatna oprema.
                Sustav nadzora tlaka u gumama na prednjoj i stražnjoj osovini, bežični Sustav nadzora tlaka u gumama u vašem vozilu može pomoći u povećanju sigurnosti vožnje i smanjenju trošenja guma i potrošnje goriva.
                Dodatna oprema.
                Mercedes-Benz sustav poziva u nuždi Mercedes-Benzov sustav poziva u nuždi može uštedjeti ključno vrijeme u hitnim slučajevima. Korištenjem komunikacijskog modula s vlastitom SIM karticom, nakon nesreće pokreće se automatski poziv u nuždi, čime se potencijalno skraćuje vrijeme prije dolaska hitne službe na mjesto događaja. Alternativno, poziv u nuždi može se pokrenuti ručno kako bi se zatražila pomoć.
                Dodatna oprema.
                Šest zračnih jastuka U slučaju sudara, prednji zračni jastuci mogu zaštititi glavu i gornji dio tijela vozača i putnika na prednjem sjedalu. Također pomažu stabilizirati cijelo tijelo. Time pružaju visoku razinu zaštite; smanjujući i rizik i ozbiljnost ozljeda glave, lica i prsa.

                Udobnost

                Close X
                Sljedeće
                Preth.
                 KEYLESS-GO Zahvaljujući KEYLESS-GO funkciji, ključ vašeg vozila može ostati u vašem džepu. Vaše vozilo vas prepoznaje kao vlasnika pomoću pohranjene autorizacije pristupa i vožnje, te ga otključava kada se približite ili kada pritisnete tipku na kvaci vrata - bez potrebe da imate ključ u ruci.
                 Dodatna oprema.
                 Paket za svjetla Sigurnost vožnje u mraku i u uvjetima slabe vidljivosti može se osjetno poboljšati Light paketom. Također, vanjštini vašeg vozila pruža još privlačniji i upečatljiviji izgled.
                 Dodatna oprema.
                 Parking paket Parkiranje bi bilo teško učiniti sigurnijim i praktičnijim od ovoga – paket za parkiranje kombinira prednosti aktivne pomoći pri parkiranju s dodatnim pregledom koji pruža kamera za vožnju unatrag. Može vam čak pomoći u traženju parkirnog mjesta, kao i optimalno pomoći pri ulasku ili izlasku iz njega.
                 Dodatna oprema.
                 Kamera za vožnju unatrag Kamera za vožnju unatrag pomaže vam pri parkiranju i manevriranju. Pruža veću sigurnost pri vožnji unatrag i može vam pomoći da izbjegnete oštećenja prilikom parkiranja i manevriranja. Ovisno o opremi vozila, slike visoke rezolucije s kamere za vožnju unatrag prikazuju se ili na zaslonu multimedijskog sustava ili u unutarnjem osvrtnom zrcalu.
                 Dodatna oprema.
                 Prikaz stražnje kamere unutar retrovizora Ova kamera za vožnju unatrag prikazuje područje neposredno iza vozila na zaslonu unutarnjeg retrovizora. To povećava sigurnost tijekom parkiranja i manevriranja – osobito u okruženjima gustog prometa – i može pomoći u izbjegavanju oštećenja vozila.
                 Dodatna oprema.
                 Paket komfornih sjedala S ovim paketom vi i vaši putnici uživate u posebno udobnoj vožnji. Paket uključuje niz stavki opreme, uključujući grijanje sjedala i podešavanje visine sjedala za vozača i suvozača, kao i lumbalnog dijela za vozačevo sjedalo. To može pomoći u povećanju udobnosti sjedenja i vožnje, osobito na dužim putovanjima.
                 Dodatna oprema.
                 Grijanje sjedala za vozača i suvozača Vrhunski osjećaj ugode, posebno u hladnijim mjesecima: grijanje sjedala brzo zagrijava hladne površine sjedala kako bi osiguralo uživanje u ugodnoj temperaturi sjedala odmah nakon ulaska u vozilo.
                 Dodatna oprema.
                 Po visini podesivo sjedalo vozača s lumbalnom potporom Po visini podesivo sjedalo vozača s lumbalnom potporom omogućuje usvajanje ergonomskog položaja sjedenja prilagođenog leđima. Osim duljine sjedala i kuta naslona, sada također možete individualno prilagoditi visinu sjedala i lumbalnu potporu kako bi odgovarali vašim potrebama.
                 Dodatna oprema.
                 Tempomat Tempomat[2] može vas rasteretiti održavanjem unaprijed odabrane brzine za vaše vozilo bez potrebe da pritisnete papučicu gasa. Vožnja konstantnom brzinom olakšava ekonomičnu vožnju i može vam pomoći u uštedi goriva.
                 Dodatna oprema.

                 Napomene:

                 - Navedene brojke dobivene su u skladu s propisanim mjernim postupkom. To su "WLTP CO₂ brojke" u skladu s člankom 2. br. 3. Provedbene uredbe (EU) 2017/1153. Na temelju toga izračunate su brojke potrošnje goriva. Brojke se ne temelje na pojedinačnom vozilu i ne čine dio ponude proizvoda; dani su isključivo u svrhu usporedbe između različitih modela vozila. Brojke se razlikuju ovisno o odabranoj posebnoj opremi.

                 - Podaci za nazivni učinak i nazivni zakretni moment u skladu s Uredbom (EZ) br. 715/2007 s izmjenama i dopunama.

                 [1] Slike mogu prikazivati dodatne stavke posebne opreme.

                 [2] Označene komponente su digitalni dodaci. Za korištenje ovih digitalnih dodataka morate imati osobni Mercedes me ID i također prihvatiti Uvjete korištenja za digitalne dodatke. Osim toga, vozilo mora biti upareno s odgovarajućim korisničkim računom. Nakon isteka početnog roka, digitalni dodaci mogu se obnoviti uz naknadu, pod uvjetom da su u tom trenutku još uvijek u ponudi za odgovarajuće vozilo. Prva aktivacija digitalnih dodataka moguća je unutar 1 godine od početne registracije ili korištenja od strane kupca, ovisno o tome što prije nastupi.

                 [3] Naši sustavi za pomoć u vožnji i sigurnosni sustavi samo su pomagala i ne oslobađaju vas odgovornosti kao vozača. Obratite pažnju na informacije u korisničkom priručniku i ograničenja sustava koja su tamo opisana.

                 Doživite ga na cesti Probna vožnja Citan Furgon Pošaljite nam zahtjev za probnu vožnju Citan Furgona i mi ćemo vam se uskoro javiti.
                 Gore navedeni osobni podaci prikupljaju se i koriste isključivo u svrhu i u vremenu koje je potrebno za obradu/provedbu zahtjeva/upita i neće se koristiti u druge svrhe.

                 Ukoliko želite da se Vaši osobni podaci koriste u sljedeće svrhe molimo Vas da nam za to date Vašu privolu:


                 Više informacija o zaštiti vaših osobnih podataka i pravima koja iz nje proizlaze možete saznati na poveznici: Izjava o privatnosti