Uvod
Vanjština
Dimenzije
Unutrašnjost
Oprema
Video
Kontakt
  Lorandit crvena
  Arktik bijela
  Nosean plava
  Magnetik siva
  Limonit žuta metalik
  Loparit crna metalik
  Kromit siva metalik
  Helvite srebrna metalik
  Kavanzit plava metalik
  Vanjština Atraktivna pridošlica.
  LeftRight

  Istaknute značajke vanjštine

  Close X
  Sljedeće
  Preth.
   LED High Performance prednja svjetla LED High Performance prednja svjetla pružaju vam veću sigurnost u mraku i prepoznatljiv izgled.
   Dodatna oprema.
   Vanjska zrcala, električno preklopiva i podesiva Električno podesiva, sklopiva i grijana vanjska osvrtna zrcala mogu spriječiti oštećenje kućišta. Dodatna oprema.
   Dynamic paket eksterijera S Dynamic paketom eksterijera svom vozilu možete dati individualan, dinamičan karakter.
   Dodatna oprema.
   Lakirani branici Osigurajte svom vozilu dodatni premium izgled s prednjim i stražnjim branicima u boji vozila.
   Dodatna oprema.
   Prednja svjetla za maglu s LED tehnologijom Prednja svjetla za maglu s LED tehnologijom mogu poboljšati vidljivost u lošim vremenskim uvjetima.
   Dodatna oprema.
   Prozor u stražnjim vratima s peračem/brisačem Prozor na vratima prtljažnika ili prozori na stražnjim vratima sa sustavom pranja/brisanja pružaju bolju vidljivost unatrag, olakšavajući manevriranje i vožnju unatrag.
   Dodatna oprema.

   Pristup i utovar

   Close X
   Sljedeće
   Preth.
    Klizna vrata lijevo i desno Klizna vrata sa svake strane vozila osiguravaju veću fleksibilnost prilikom utovara i istovara. Klizna vrata ne trebaju puno prostora za otvaranje, tako da vozač može ući i u uža parkirna mjesta.
    Dodatna oprema.
    Stražnja podizna vrata Stražnja podizna vrata vašeg vozila mogu se otvoriti prema gore do kuta od oko 90°. To vam daje dovoljno prostora za utovar i istovar. Integrirani prozor poboljšava vaš pogled unatrag.
    Dodatna oprema.
    Dvokrilna stražnja vrata, 180 stupnjeva , s prozorom Dvokrilna stražnja vrata sa širokim otvaranjem i asimetričnom podjelom olakšavaju utovar i istovar nezgrapnih, velikih predmeta. Štoviše, također propuštaju više svjetla u unutrašnjost, čime se poboljšava vidljivost pri vožnji unatrag i manevriranju.
    Dodatna oprema.
    Dvokrilna stražnja vrata, 180°, bez prozora Dvokrilna stražnja vrata s asimetričnom podjelom nude veliki kut otvaranja i olakšavaju utovar i istovar glomaznog tereta – čak i u skučenim prostorima, na utovarnim rampama i pri korištenju viličara.
    Priključak za prikolicu s fiksnom kukom Tvornički unaprijed ugrađen priključak za prikolicu omogućuje vam vuču tereta s vašim vozilom do navedene najveće težine. Za još veću sigurnost, Trailer Stability Assist također je standardno integriran u ESP.
    Dodatna oprema.
    Priključak za prikolicu s niskom kukom Uz pomoć priključka za prikolicu s niskom kukom koja je unaprijed instalirana u tvornici, možete otvoriti stražnja vrata vašeg vozila čak i kada je prikolica spojena. Za još veću sigurnost, Trailer Stability Assist također je stadnardno integriran u ESP.
    Dodatna oprema.
    Priprema za kuku Poprečni element za priključak prikolice omogućuje naknadnu ugradnju priključka s kukom.
    Dodatna oprema.

    Linije opreme

    Close X
    Sljedeće
    Preth.
     BASE Ključne značajke:[1]

     • Ploča s instrumentima s pixel-matrix zaslonom
     • Prednji električni prozori
     • Priprema za radio, omogućen DAB
     • Kontrola klimatizacije prije ulaska
     • Središnja konzola s dva držača za čaše i pretincem za odlaganje s protukliznom podstavom i podstavom za smanjenje buke
     • Pregrada pune širine
     PRO Ključne značajke:[1]

     • MB Audio sustav s DAB-om
     • THERMOTRONIC automatski klima uređaj
     • Prednji električni podizači prozora s funkcijom kontrole udobnosti
     • Naslon za ruke s pretincem za stvari
     • Pretinac za rukavice, suvozačeva strana, zatvoren
     • Plastični pod prtljažnika/teretnog prostora
     • Unutarnje osvjetljenje i osvjetljenje teretnog prostora s LED tehnologijom
     Mixto Ključne značajke:[1]

     • Čelični kotači promjera 40,6 cm (16 inča) s poklopcima srednjeg dijela
     • Vanjski retrovizori, crne teksture
     • Klizna vrata s lijeva i desna s otvarajućim prozorima na šarkama
     • Dvokrilna stražnja vrata, 180 stupnjeva, s fiksnim prozorom ili opcionalno bez prozora
     • Stražnje bočne stijenke dostupne bez prozora
     • Ručke vrata i šine kliznih vrata u boji vozila
     Tehnički podaci i dimenzije Tehnički podaci i dimenzije eCitan Furgona.
     LeftRight
     LeftRight
     Sljedeće
     Preth.
      Dužina utovarnog prostora 717 mm
      Utovarna površina XX m²
      Obujam utovarnog prostora 2.9 m³
      Maks. nosivost 520 kg
      LeftRight
      Sljedeće
      Preth.
       Dužina utovarnog prostora 1715 mm
       Utovarna površina XX m²
       Obujam utovarnog prostora 3.7 m³
       Maks. nosivost 722 kg
       Unutrašnjost Poznata okolina, novo iskustvo.
       LeftRight

       Istaknute značajke unutrašnjosti

       Close X
       Sljedeće
       Preth.
        Kožom presvučen upravljač Kožom presvučeni upravljač poboljšava izgled kokpita. Ugodna kožna presvlaka omogućuje dobro držanje, a ergonomski oblikovan obruč upravljača osjetno povećava razinu udobnosti.
        Dodatna oprema.
        THERMOTRONIC automatski klima uređaj S dvozonskom klimom, THERMOTRONIC vam omogućuje individualne postavke kontrole klime za vozačevu i suvozačevu stranu. Temperatura, protok zraka i raspodjela zraka mogu se automatski kontrolirati pritiskom na tipku.
        Dodatna oprema.
        MBUX multimedijski sustav uklj. navigaciju & DAB Intuitivno kontroliran i proširiv MBUX multimedijski sustav: s inteligentnim navigacijskim funkcijama, glasovnim upravljanjem putem izraza "Hej Mercedes", širokim rasponom sučelja i opsežnim infotainmentom od integracije pametnog telefona do DAB digitalnog radijskog prijema.
        Dodatna oprema.
        Bežično punjenje za mobilne uređaje Sa sustavom bežičnog punjenja za mobilne uređaje možete udobno tijekom putovanja puniti pametne telefone koji podržavaju induktivno punjenje: sve bez posebnih kabela, priključaka ili držača – i neovisno o marki i modelu.
        Dodatna oprema.
        Design paket interijera Atraktivni detalji u crnoj i krom boji visokog sjaja – dizajnerski paket unutrašnjosti vizualno nadograđuje unutrašnjost vašeg vozila i na karakterističan način spaja funkcionalnost s izvrsnim izgledom.
        Dodatna oprema.

        Teretni prostor i kabina

        Close X
        Sljedeće
        Preth.
         FOLD & LOAD fleksibilna stražnja klupa za pregradni zid Dodajte dodatni red sjedala za do 3 putnika u svoje vozilo. Udobno presvlake sjedala imaju podesive naslone za glavu i 3-točkovne sigurnosne pojaseve. Ako vam je potreban više prostora za teret, možete preklopiti cijelu klupu i pretvoriti je u fleksibilni pregradni zid.
         Dodatna oprema.
         Povlačna zaštitna rešetka tereta, strana suvozača Čelična zaštitna rešetka može zaštititi vozača i suvozača od tereta. Ako se prevoze posebno dugački predmeti, rešetka se može pomaknuti za 90° na strani suvozača. Zakretni dio zaštitne rešetke tereta se otključava, pomiče za 90° prema vozačevom sjedalu i zatim zaključava na mjestu.
         Dodatna oprema.
         Rasvjeta teretnog prostora s LED tehnologijom Rasvjeta teretnog prostora koristi LED tehnologiju i osigurava dobro osvjetljenje teretnog prostora te na taj način omogućuje bolju orijentaciju u mraku i bolju vidljivost prilikom utovara i istovara vozila.
         Dodatna oprema.
         Drveni pod Drveni pod debljine 9 mm izrađen od više slojeva lijepljene i komprimirane šperploče štiti pod teretnog prostora vašeg vozila od oštećenja. Lako se čisti i poboljšava toplinsku i zvučnu izolaciju.
         Dodatna oprema.
         Unutarnje obloge teretnog prostora do visine stropa (drvo) Drvena obloga teretnog prostora štiti limene površine do okvira stropa od oštećenja uzrokovanih, na primjer, kliznim teretom. Obloga također olakšava čišćenje prtljažnika i poboljšava toplinsku i zvučnu izolaciju. Obrubi su na bočnim stijenkama, kao i na kliznim i stražnjim vratima.
         Dodatna oprema.
         Premium unutarnje obloge Premium verzija unutarnjih obloga može zaštititi unutarnje stijenke prtljažnika ili putničkog prostora od oštećenja i vizualno povećati unutrašnjost.
         Dodatna oprema.
         Sintetični teretni prostor / pod teretnog prostora Pod teretnog prostora zaštićen je teksturiranim sintetičkim tepihom u mat crnoj boji te je također zvučno i toplinski izoliran. Sintetička površina čini pod teretnog prostora posebno lakim za čišćenje.
         Dodatna oprema.
         Pregrada pune širine The full-width partition between the driver's area and the load compartment in your vehicle facilitates proper load securing, in conjunction with the tie-down eyes on the load compartment floor. The partition can protect you and your front passenger from slipping cargo and also provides a barrier against noise and dirt.
         Pregradni zid pune širine s prozorom Pregradna stijenka pune širine između odjeljka za vozača i teretnog prostora s dva prozora daje vam pogled straga za vizualnu provjeru tereta. Zajedno s ušicama za pričvršćivanje na podu teretnog prostora, pomaže pravilno učvrstiti teret.
         Dodatna oprema.
         Klupa suvozača Prostor za troje u prvom redu. Suvozačeva klupa pruža dodatno središnje sjedalo. Oba suvozačeva sjedala imaju sigurnosne pojaseve u tri točke i podesive naslone za glavu. Središnji naslon se također može zasebno sklopiti i koristiti kao polica ili kao radna površina kada vozilo miruje.
         Dodatna oprema.
         Preklapanje sjedala suvozača Preklopivo suvozačevo sjedalo čini vozilo još svestranijim. To je zato što se naslon ovog sjedala može preklopiti kako bi se povećala površina teretnog prostora.
         Dodatna oprema.
         Naslon za ruke s pretincem Naslon za ruku s pretincem za odlaganje nalazi se između vozačevog i suvozačevog sjedala u vašem vozilu i pruža dodatni praktični prostor za odlaganje.
         Dodatna oprema.
         Pretinac u armaturnoj ploči Pretinac za odlaganje s poklopcem nudi praktičnu mogućnost odlaganja direktno na armaturnoj ploči. Ima integrirani USB-C priključak koji možete koristiti za punjenje mobilnih uređaja.
         Dodatna oprema.
         Držač pametnog telefona Uz držač pametnog telefona iznad armaturne ploče, vaš mobilni telefon ima fiksno mjesto dok vozite – i imate dobar pregled nad svojim pametnim telefonom bez značajnog ometanja prometa.
         Dodatna oprema.

         Equipment Lines

         Close X
         Sljedeće
         Preth.
          BASE Ključne značajke:[1]

          • Ploča s instrumentima s pixel-matrix zaslonom
          • Prednji električni prozori
          • Priprema za radio, omogućen DAB
          • Kontrola klimatizacije prije ulaska
          • Središnja konzola s dva držača za čaše i pretincem za odlaganje s protukliznom podstavom i podstavom za smanjenje buke
          • Pregrada pune širine
          PRO Ključne značajke:[1]

          • MB Audio sustav s DAB-om
          • THERMOTRONIC automatski klima uređaj
          • Prednji električni podizači prozora s funkcijom kontrole udobnosti
          • Naslon za ruke s pretincem za stvari
          • Pretinac za rukavice, suvozačeva strana, zatvoren
          • Plastični pod prtljažnika/teretnog prostora
          • Unutarnje osvjetljenje i osvjetljenje teretnog prostora s LED tehnologijom
          Mixto Ključne značajke:[1]

          • MB audio sustav s digitalnim radijem (DAB)
          • Električni podizači prozora sprijeda s funkcijom praktičnosti
          • Naslon za ruku s odlagalištem
          • Pretinac za rukavice na strani suvozača, zatvoren
          • Fleksibilni pregradni zid
          • Stražnja klupa FOLD & LOAD za pregradni zid – fleksibilna s zaštitnom rešetkom
          • Plastično podnožje u putničkom prostoru sprijeda, kao i u prtljažnom / teretnom prostoru
          • Premium unutarnja obloga
          • Unutarnje osvjetljenje vozila i osvjetljenje teretnog prostora s LED tehnologijom
          Oprema Istaknute značajke opreme eCitan Furgona.
          LeftRight

          Tehnologija

          Close X
          Sljedeće
          Preth.
           Električni motor od 90 kW Visoko učinkovit električni motor koji isporučuje maksimalnih 90 kW (122 KS) i okretni moment do 245 Nm impresionirat će vas svojom primjetnom vučnom snagom i ugodno glatkim radom.
           Visokonaponska baterija (45 kWh) Sustav visokonaponske baterije s kapacitetom od 45 kWh nudi obilje dometa - bez ograničenja prostora u vozilu.
           Odabir razina rekuperacije Uz pomoć dva programa vožnje i tri razine rekuperacije, tijekom putovanja određujete u kojoj mjeri bi ponašanje u vožnji trebalo biti usklađeno s učinkovitosti i koliko snažno vaše vozilo treba usporiti kada maknete nogu s papučice gasa.
           Automatski prijenos za električni pogon Bez ikakvog ručnog mijenjanja stupnjeva prijenosa, automatski mjenjač posebno je prilagođen vožnji s uštedom dometa i učinkovitim razinama rekuperacije.
           Pred klimatizacija Zahvaljujući kontroli klime prije ulaska, ugodna unutarnja temperatura čeka vas prije nego krenete na putovanje. Primjetno poboljšanje udobnosti, osobito ako je vani posebno vruće ili hladno.
           Dodatna oprema.

           Digitalni dodaci

           Close X
           Sljedeće
           Preth.
            Priprema za Remote i Navigation usluge The pre-installation for Remote & Navigation Services[4] provides the technical prerequisites for the use of Digital Extras created exclusively for eVans. These also include pre-entry climate control, thanks to which you can start your journey in a pleasantly temperature-controlled vehicle.
            Optional equipment.
            Priprema za Remote Services Plus Uz pripremu za Remote Services Plus,[4] u mogućnosti ste još bolje i fleksibilnije koristiti svoje vozilo. Zato što možete koristiti širok raspon digitalnih dodataka koji vaš svakodnevni život u vozilu čine sigurnijim, udobnijim, lakšim za planiranje i stoga učinkovitijim.
            Dodatna oprema.
            Priprema za Prometne informacije uživo Ne želite gubiti vrijeme u gužvama u prometu – i želite odabrati najbolju rutu kako biste što je prije moguće stigli na odredište. Priprema za Prometne informacije uživo[4] pruža tehničke zahtjeve za primanje ažuriranih i preciznih prometnih informacija za optimalno dinamičko navođenje rutom i precizno izračunavanje vremena dolaska.
            Dodatna oprema.
            Priprema za Mercedes me connect Priprema za Mercedes me connec[4]omogućuje vam korištenje mnogih usluga: od korisnih sigurnosnih usluga i usluga održavanja do niza navigacijskih funkcija. To omogućuje veću sigurnost, višu razinu udobnosti i još više povezivanja, čineći svakodnevni život s vašim vozilom još lakšim.
            Dodatna oprema.
            MBUX multimedijski sustav uklj. navigaciju & DAB Intuitivno kontroliran i proširiv MBUX multimedijski sustav: s inteligentnim navigacijskim funkcijama, glasovnim upravljanjem putem izraza "Hej Mercedes", širokim rasponom sučelja i opsežnim infotainmentom od integracije pametnog telefona do DAB digitalnog radijskog prijema.
            Dodatna oprema.
            Proširene funkcije – MBUX Iskoristite vrijeme koje provodite u svom vozilu učinkovitije nego ikada prije. Zahvaljujući umjetnoj inteligenciji i naprednim funkcijama MBUX (Mercedes-Benz User Experience) sustava, multimedijski sustav se prilagođava vašim specifičnim osobnim željama i preferencijama. Samo recite "Hej Mercedes" i MBUX čeka vaše upute.
            Dodatna oprema.
            MBUX multimedijski sustav s DAB-om Uz MBUX (Mercedes-Benz User Experience), uživate u ljepoti i inteligenciji digitalnog, intuitivno upravljanog i proširivog multimedijskog sustava. Zahvaljujući različitim sučeljima i velikom zaslonu osjetljivom na dodir, nudi brojne komunikacijske i infotainment funkcije, od integracije pametnog telefona do digitalnog radija (DAB).
            Dodatna oprema.
            Navigacijski paket S paketom navigacije[4], multimedijski sustav MBUX u vašem vozilu može se pretvoriti u potpuno funkcionalan navigacijski sustav kako bi svako putovanje bilo opuštenije zahvaljujući inteligentnom navođenju rutom. Sustav koristi brzu navigaciju na tvrdom disku i ažurirane online podatke kako bi vas brzo doveo do vašeg odredišta.
            Dodatna oprema.
            Navigation Plus paket Navigation Plus paket proširuje navigacijski sustav uključivanjem korisnih navigacijskih usluga[1] koje pružaju vrijedne informacije dok ste u pokretu i pojednostavljuju navigaciju. Njegove značajke uključuju, na primjer, prikaz slobodnih parkirnih mjesta u blizini, te trenutnu vremensku prognozu na zaslonu osjetljivom na dodir vašeg multimedijskog sustava.
            Dodatna oprema.
            Navigacija Zahvaljujući navigacijskom sustavu integriranom u multimedijski sustav MBUX, dolazak na odredište je dječja igra. Uštedite vrijeme zahvaljujući brzoj Mercedes-Benz navigaciji s fleksibilnim unosom putem kontrole na dodir ili glasovnog unosa. Ovaj vas inteligentni sustav pouzdano vodi do vašeg odredišta, oslanjajući se na lokalne i najnovije informacije na mreži.
            Dodatna oprema.
            3 godine besplatnih nadogradnji karata Pružanje besplatnih nadogradnji karte [4] tijekom 3 godine osigurava da vaš navigacijski sustav može razviti svoj puni potencijal. Osim toga, nadograđene karte vam nude bolju orijentaciju tijekom prijevoza. Ova je usluga specifična za vozilo i vrijedi 3 godine nakon prve registracije.
            Dodatna oprema.
            Integracija pametnog telefona Integracija pametnog telefona povezuje vaš mobilni telefon s multimedijskim sustavom putem Apple CarPlay® ili Android Auto® sučelja. Na taj način uživate u praktičnom pristupu najvažnijim aplikacijama na svom pametnom telefonu. Također možete brzo i jednostavno koristiti aplikacije trećih strana kao što je Spotify.
            Dodatna oprema.

            Punjenje

            Close X
            Sljedeće
            Preth.
             AC charging 22 kW / DC charging 75 kW Zahvaljujući maksimalnoj snazi istosmjernog punjenja od 75 kW[3] i izlaznoj snazi punjenja izmjeničnom strujom do 22 kW možete uživati u velikoj fleksibilnosti pri punjenju svoje visokonaponske baterije: pomoću CCS utičnice za vozilo (Combo 2) možete puniti svoj Mercedes i na wallbox sustavima i punionicama s AC sustavima punjenja kao i na DC brzim punionicama.
             Dodatna oprema.
             AC punjenje 11 kW Sa sustavom punjenja izmjeničnom strujom svoje vozilo možete napuniti brzo i jednostavno snagom do 11 kW (3 fazno). To omogućuje punjenje na wallbox sustavima, raznim javnim punionicama i kućnim utičnicama. Utičnica za punjenje nalazi se iza Mercedesove zvijezde u sredini maske hladnjaka.
             Mercedes-Benz Wallbox Home Wallbox,[4][5] sa snagom punjenja do 22 kW,[6] puni bateriju eCitana oko 4 puta brže nego što bi to bilo moguće preko kućne utičnice. Kompatibilan je sa svim električnim vozilima s priključkom tipa 2.
             Fleksibilni sustav punjenja Praktično, sigurno i učinkovito punjenje – bilo gdje i bilo kada: s ovim praktičnim setom, koji se sastoji od samo jednog kabela i niza adaptera, uvijek imate pravo rješenje za punjenje pri ruci.[5]
             Bez obzira želite li koristiti kućnu utičnicu ili javnu punionicu. Za više informacija obratite se svom ovlaštenom Mercedes-Benz zastupniku.

             Sustavi pomoći

             Close X
             Sljedeće
             Preth.
              Paket aktivne sigurnosti Paket aktivne sigurnosti [7] uključuje četiri sustava pomoći koji vas mogu rasteretiti i učiniti vožnju sigurnijom. To su Aktivna pomoć pri kočenju, Sustav za mrtvi kut, Sustav zadržavanja vozne trake i Sustav pomoći za ograničenje brzine. Također uključuje detekciju prometnih znakova u kombinaciji s navigacijskim paketom.
              Dodatna oprema.
              Aktivna pomoć pri kočenju Aktivna pomoć pri kočenju[7] može vam pomoći da izbjegnete nesreće, na primjer s vozilima ispred, s vozilima koja prelaze i s pješacima, ili da smanjite posljedice takvih nesreća. To može povećati i vašu vlastitu sigurnost i sigurnost drugih sudionika u prometu.
              Dodatna oprema.
              Sustav za mrtvi kut S Sustavom za mrtvi kut , [7] jednostavno ste sigurniji na cesti, posebno kada mijenjate prometne trake. Koristi radarsku tehnologiju za nadzor područja koje ne pokrivaju vaša vanjska zrcala. Pomoću vizualnih i zvučnih upozorenja može vas upozoriti na mogući bočni sudar s drugim sudionicima u prometu.
              Dodatna oprema.
              Sustav zadržavanja vozne trake Sustav zadržavanja vozne trake [7] može pomoći u sprječavanju nesreća zbog nenamjernog napuštanja prometne trake kojom se vozilo kreće. Ako sustav otkrije da je vozilo nenamjerno skrenulo iz svoje trake, upozorava vozača pomoću pulsirajuće vibracije na upravljaču. To potiče vozača da se vrati u ispravnu traku.
              Dodatna oprema.
              Sustav pomoći za ograničenje brzine Sustav pomoći za ograničenje brzine [7]olakšava vam poštivanje ograničenja brzine. Gdje god je to moguće, sustav pokazuje što je dopušteno: koristi kameru za otkrivanje trenutnog ograničenja brzine i prikazuje ga na ploči s instrumentima.
              Dodatna oprema.
              Sustav prepoznavanja prometnih znakova Sustav prepoznavanja prometnih znakova[7]olakšava vam poštivanje ograničenja brzine i drugih objavljenih uputa. Time se povećava sigurnost.
              Dodatna oprema.
              Sustav za duga svjetla Sustav za duga svjetla[7] automatski uključuje i isključuje duga svjetla u skladu s prometnom situacijom i na taj način oslobađa vozača potrebe da se ručno prebacuje između dugih i kratkih svjetala.
              Asistent za bočni udar vjetra Asistent za bočni udar vjetra [7] može na vrijeme otkriti izlazak iz prometne trake uzrokovan jakim bočnim udarima vjetra i pomoći vozaču da ostane u traci. Iznenadno skretanje vozila iz trake može uzrokovati neodgovarajuće reakcije vozača na upravljaču.
              ATTENTION ASSIST ATTENTION ASSIST[7] može na vrijeme upozoriti vozača na umor i mikrosan. Sustav može doprinijeti sigurnosti na cestama, posebno tijekom noćnih vožnji i dugih putovanja. ATTENTION ASSIST prikaz pojavljuje se na ploči s instrumentima između brojača okretaja i brzinomjera.
              Pomoć pri kretanju uzbrdo Pomoć pri kretanju uzbrdo [7] može olakšati kretanje uzbrdo privremeno sprječavajući kotrljanje vozila unatrag.

              Sigurnost

              Close X
              Sljedeće
              Preth.
               Alarmni sustav zaštite od krađe Alarmni sustav zaštite od krađe (ATA) nudi visoku zaštitu vozila i tereta od krađe. Protuprovalni alarmni sustav automatski se uključuje kada se upravlja daljinskim upravljačem za ulazak bez ključa sustava središnjeg zaključavanja. Alarm se oglašava čim se jedna od vrata otvore ili otključaju iznutra kada je aktiviran.
               Dodatna oprema.
               Sustav nadzora tlaka u gumama sprijeda i straga, bežični Sustav upozorenja o gubitku tlaka u gumama vašeg vozila može poboljšati sigurnost vožnje, smanjiti trošenje guma i optimizirati domet. Prati tlak u gumama na sva četiri kotača. Sustav daje vizualno upozorenje u slučaju minimalnog gubitka tlaka ili veće razlike tlaka.
               Dodatna oprema.
               Mercedes-Benz sustav poziva u nuždi Mercedes-Benzov sustav poziva u nuždi može uštedjeti ključno vrijeme u hitnim slučajevima. Korištenjem komunikacijskog modula s vlastitom SIM karticom, nakon nesreće pokreće se automatski poziv u nuždi, čime se potencijalno skraćuje vrijeme prije dolaska hitne službe na mjesto događaja. Alternativno, poziv u nuždi može se pokrenuti ručno kako bi se zatražila pomoć.
               Dodatna oprema.
               Šest zračnih jastuka U slučaju sudara, prednji zračni jastuci mogu zaštititi glavu i gornji dio tijela vozača i putnika na prednjem sjedalu. Također pomažu stabilizirati cijelo tijelo. Time pružaju visoku razinu zaštite; smanjujući i rizik i ozbiljnost ozljeda glave, lica i prsa.

               Udobnost

               Close X
               Sljedeće
               Preth.
                KEYLESS-GO Zahvaljujući KEYLESS-GO funkciji, ključ vašeg vozila može ostati u vašem džepu. Vaše vozilo vas prepoznaje kao vlasnika pomoću pohranjene autorizacije pristupa i vožnje, te ga otključava kada se približite ili kada pritisnete tipku na kvaci vrata - bez potrebe da imate ključ u ruci.
                Dodatna oprema.
                Paket za svjetla Sigurnost vožnje u mraku i u uvjetima slabe vidljivosti može se osjetno poboljšati paketom za svjetla. Također, vanjštini vašeg vozila pruža još privlačniji i upečatljiviji izgled.
                Dodatna oprema.
                Parking paket Parkiranje bi bilo teško učiniti sigurnijim i praktičnijim od ovoga – paket za parkiranje kombinira prednosti aktivne pomoći pri parkiranju s dodatnim pregledom koji pruža kamera za vožnju unatrag.
                Dodatna oprema.
                Kamera za vožnju unatrag Kamera za vožnju unatrag pomaže vam pri parkiranju i manevriranju. Pruža veću sigurnost pri vožnji unatrag i može vam pomoći da izbjegnete oštećenja prilikom parkiranja i manevriranja.
                Dodatna oprema.
                Prikaz stražnje kamere unutar retrovizora Kamera za vožnju unatrag čini područje neposredno iza vozila, koje nije izravno vidljivo bez kamere, vidljivim na zaslonu unutarnjeg retrovizora kada je uključen stupanj prijenosa za vožnju unatrag.
                Dodatna oprema.
                Paket komfornih sjedala S ovim paketom vi i vaši putnici uživate u posebno udobnoj vožnji. Paket uključuje niz stavki opreme, uključujući grijanje sjedala i podešavanje visine sjedala za vozača i suvozača, kao i lumbalnog dijela za vozačevo sjedalo.
                Dodatna oprema.
                Grijanje sjedala za vozača i suvozača Električno upravljano grijanje sjedala povećava vašu udobnost sjedenja i dobrobit u hladnijim mjesecima u godini zagrijavanjem hladnih sjedala čim se motor pokrene.
                Dodatna oprema.
                Po visini podesivo sjedalo vozača s lumbalnom potporom Po visini podesivo sjedalo vozača s lumbalnom potporom omogućuje usvajanje ergonomskog položaja sjedenja prilagođenog leđima. Sada također možete pojedinačno podesiti visinu sjedala i lumbalnu potporu prema svojim potrebama.
                Dodatna oprema.
                Tempomat Tempomat[7] vas može rasteretiti održavanjem unaprijed odabrane brzine za vaše vozilo bez potrebe da pritisnete papučicu gasa. Ujednačena brzina omogućuje ekonomičnu vožnju i može vam pomoći da maksimalno iskoristite doseg. Dodatna oprema.
                Grijanje upravljača Ugodna toplina sve do vrhova prstiju - blagodat posebno u hladnim danima. Direktan kontakt posebno brzo zagrijava ruke, što može povećati udobnost i sigurnost pri upravljanju. Osim toga, točkasto grijanje može imati pozitivan učinak na domet u usporedbi s grijanjem zraka. Dodatna oprema.

                Napomene:

                - Domet je određen na temelju Direktive (EU) br. 2017/1151. Raspon ovisi o konfiguraciji vozila.

                - Vrijeme punjenja odgovara punjenju od 10-80% kapaciteta pomoću DC stanice za brzo punjenje s naponom napajanja od 400 V, minimalnom strujom od 500 A.

                - Podaci za nazivnu snagu i nazivni okretni moment u skladu s Uredbom (EZ) br. 715/2007 s izmjenama i dopunama.

                [1] Slike mogu prikazivati dodatne stavke posebne opreme.

                [2] Označene komponente su digitalni dodaci. Za korištenje ovih digitalnih dodataka morate imati osobni Mercedes me ID i također prihvatiti Uvjete korištenja za digitalne dodatke. Osim toga, vozilo mora biti upareno s odgovarajućim korisničkim računom. Nakon isteka početnog roka, digitalni dodaci mogu se obnoviti uz naknadu, pod uvjetom da su u tom trenutku još uvijek u ponudi za odgovarajuće vozilo. Prva aktivacija digitalnih dodataka moguća je unutar 1 godine od početne registracije ili korištenja od strane kupca, ovisno o tome što prije nastupi.

                [3] Maks. DC snaga punjenja - Maksimalna snaga punjenja na DC stanici za punjenje s napajanjem od 400 volti, struja 300 A; maksimalni kapacitet punjenja ovisi o različitim čimbenicima, kao što su temperatura okoline i baterije te stanje napunjenosti baterije kada je punjenje počelo.

                [4] Za korištenje daljinskih funkcija Mercedes Benz Wallbox sustava i primanje bežičnih ažuriranja potrebna je aplikacija Mercedes me, osobni Mercedes me ID i prihvaćanje uvjeta korištenja digitalnih dodataka. Za primanje bežičnih ažuriranja morate se složiti s dotičnim ažuriranjem u aplikaciji Mercedes me ili dati opći pristanak u aplikaciji Mercedes me za primanje svih budućih ažuriranja.

                [5] Nije uključeno u isporuku.

                [6] Punjenje od 22 kW može zahtijevati odgovarajuću posebnu opremu "AC sustav punjenja (AC punjenje 22 kW)" ovisno o proizvođaču i vozilu. Ako to nije slučaj, vozilo se automatski puni pomoću wallbox sustava ili fleksibilnog sustava punjenja maksimalnom mogućom snagom punjenja. Maksimalna snaga punjenja punionice mora biti prilagođena korištenoj instalaciji (presjek kabela i zaštita).

                [7] Naši sustavi za pomoć u vožnji i sigurnosni sustavi samo su pomagala i ne oslobađaju vas odgovornosti kao vozača. Obratite pažnju na informacije u korisničkom priručniku i ograničenja sustava koja su tamo opisana.

                Doživite ga na cesti Probna vožnja eCitan Furgon Pošaljite nam zahtjev za probnu vožnju eCitan Furgona i mi ćemo vam se uskoro javiti.
                Gore navedeni osobni podaci prikupljaju se i koriste isključivo u svrhu i u vremenu koje je potrebno za obradu/provedbu zahtjeva/upita i neće se koristiti u druge svrhe.

                Ukoliko želite da se Vaši osobni podaci koriste u sljedeće svrhe molimo Vas da nam za to date Vašu privolu:


                Više informacija o zaštiti vaših osobnih podataka i pravima koja iz nje proizlaze možete saznati na poveznici: Izjava o privatnosti