Uvod
Vanjština
Dimenzije
Unutrašnjost
Oprema
Video
Kontakt
  Arktik bijela
  Jupiter crvena
  Plavosiva
  Čelično plava
  Jet crna
  Iridij srebrna metalik
  Opsidijan crna metalik
  Kavanzit plava metalik
  Tenorit siva metalik
  Selenit siva metalik
  Kamper bijela
  Sprinter Tourer
  od 44.577,94 €
  Vanjština Vizualno uočljiv tijekom svake vožnje.
  LeftRight

  Istaknute značajke vanjštine

  Close X
  Sljedeće
  Preth.
   LED High-Performance prednja svjetla LED High-Performance prednja svjetla ravnomjerno osvjetljavaju cestu i vizualno poboljšavaju dizajn prednjeg dijela.
   Dodatna oprema.
   Kromirana prednja maska Izražajna moćna vanjština dodatno je istaknuta s 3 kromirane ukrasne letvice na prednjoj masci hladnjaka.
   Dodatna oprema.
   Okvir maske hladnjaka u boji karoserije lakiranje okvira maske hladnjaka u boju karoserije vozila naglašava kvalitetan izgled vozila.
   Dodatna oprema.
   Prozor u stražnjim podiznim/krilnim vratima s brisačem i peračem Prozori na stražnjim vratima pružaju jasan pogled unatrag, zahvaljujući sustavu brisača i pranja i u mokrim uvjetima vožnje. Ako su prednji brisači vjetrobrana uključeni, brisači stražnjeg stakla automatski se uključuju kad se uključi ili odabere stupanj za vožnju unatrag. Dodatna oprema.

   Pristup i utovar

   Close X
   Sljedeće
   Preth.
    Električno upravljana klizna vrata Električno upravljanje kliznim vratima omogućuje udobno i glatko otvaranje i zatvaranje – jednostavnim pritiskom na tipku. Mogućnosti upravljanja su raznolike: na primjer, pomoću prekidača iz kokpita ili preko daljinskog upravljača.
    Dodatna oprema.
    Klizna vrata, lijeva Klizna vrata postavljena na lijevoj strani vozila predstavljaju značajno povećanje udobnosti pri pristupu putničkom prostoru s bočne strane. Ovo je osobito korisno kada se vozila koriste u zagušenom gradskom prometu ili kada se istovremeno vrši utovar i istovar preko kliznih i stražnjih vrata. Dodatna oprema.
    Električna stepenica za klizna vrata teretnog prostora Ugradnja velike, električno izvlačne stepenice izrađene od nedeformirajućeg aluminija i čeličnog lima čini pristup ili izlazak kroz klizna vrata prtljažnog prostora na bočnim stranama vozila lakšim, udobnijim i praktičnijim, jer omogućuje nižu visinu stepenice.
    Dodatna oprema.
    Dvokrilna stržnja vrata, koja se otvaraju do bočne stranice Dvokrilna stražnja vrata mogu se otvoriti sve do bočne stijenke i tamo se automatski zaključati. To znatno olakšava proces utovara u skučenim prostorima, na primjer na utovarnim dokovima. Otvorena vrata ostaju zaključana za bočnu stijenku i samo minimalno ograničavaju pogled prilikom vožnje unatrag.
    Dodatna oprema.
    Priključak prikolice s fiksnom kukom Priključak za prikolicu s fiksnom vučnom kukom omogućuje vuču prikolice sa spojnicom za kuku i nosivosti do 2000 kg. Specifikacija opreme uključuje 13-pinsku utičnicu za prikolicu i fiksnu kuku za vuču.
    Dodatna oprema.
    Odvojiva kuka za vuču Odvojiva kuka za vuču omogućuje vuču prikolice nosivosti do 2000 kg. Priključak prikolice može se ukloniti radi praktičnog utovara i istovara. Time se smanjuje rizik od ozljeda na priključku ili prljanja odjeće.
    Dodatna oprema.

    Linije opreme

    Close X
    Strapline Content
    Tehnički podaci i dimenzije Tehnički podaci i dimenzije Sprinter Tourera.
    LeftRight
    LeftRight
    Sljedeće
    Preth.
     Maks. dužina utovarnog prostora 2597 mm
     Maks. visina utovarnog prostora 2356 mm
     Maks. utovarna površina 4.012 m²
     Maks. obujam utovarnog prostora 3.5 m³
     LeftRight
     Sljedeće
     Preth.
      Maks. dužina utovarnog prostora 3262 mm
      Maks. visina utovarnog prostora 2659 mm
      Maks. utovarna površina 5.113 m²
      Maks. obujam utovarnog prostora 3.3 m³
      LeftRight
      Sljedeće
      Preth.
       Maks. dužina utovarnog prostora 4297 mm
       Maks. visina utovarnog prostora 2633 mm
       Maks. utovarna površina 6.941 m²
       Maks. obujam utovarnog prostora 4.3 m³
       Sljedeće
       Preth.
        Maks. dužina utovarnog prostora 4297 mm
        Maks. visina utovarnog prostora 2633 mm
        Maks. utovarna površina 6.941 m²
        Maks. obujam utovarnog prostora 4.3 m³
        Sljedeće
        Preth.
         Maks. dužina utovarnog prostora 4297 mm
         Maks. visina utovarnog prostora 2633 mm
         Maks. utovarna površina 6.941 m²
         Maks. obujam utovarnog prostora 4.3 m³

         Visoki krov dostupan je samo sa standardnim i dugim varijantama.

         Unutrašnjost Izvanredna udobnost na putu: osnažite vaše iskustvo vožnje.
         LeftRight

         Istaknute značajke unutrašnjosti

         Close X
         Sljedeće
         Preth.
          MBUX multimedijski sustav s 10.25-inčnim dodirnim zaslonom Kada je riječ o infotainmentu, navigaciji i komunikaciji u vozilu, multimedijski sustav MBUX sa zaslonom osjetljivim na dodir od 26 cm (10,25 inča) ne ostavlja gotovo ništa za poželjeti. Posebno inovativno: upravljanje putem dodirnog zaslona visoke rezolucije s dijagonalom zaslona od 26 cm (10,25 inča) ili putem tipki Touch Control na višenamjenskom upravljaču. Dodatna oprema.
          Višenamjenski upravljač S višenamjenskim upravljačem, putnim računalom, funkcijama vozila i multimedijskim sustavima može se udobno upravljati putem tipki Touch Control ili uobičajenih tipki, bez skidanja ruku s upravljača.
          Dodatna oprema.
          Krovni klima uređaj visokih performansi Klima uređaj visokih performansi optimizira klimu u unutrašnjosti pomoću dodatnog dovođenja ohlađenog zraka u stražnji dio vozila, čime se povećava udobnost i dobrobit putnika.
          Dodatna oprema.
          Unutarnji digitalni retrovizor S digitalnim unutarnjim retrovizorom možete uživati u jasnom pogledu straga čak i ako vam pregradni zidovi, vrata ili teret ometaju pogled. Slika kamere u digitalnom unutarnjem osvrtnom zrcalu može vam dati bolji pregled prometne situacije neposredno iza vozila, olakšavajući vam manevriranje i parkiranje.
          Dodatna oprema.
          Pretinac za pametne telefone uključujući bežično punjenje Jednostavno punjenje bez uključivanja: zahvaljujući sustavu bežičnog punjenja, mobilni uređaji mogu se pohraniti u središnju konzolu i vrlo jednostavno puniti. Uvjet za to je da uređaji podržavaju Qi standard 1.2 ili da se njime mogu naknadno opremiti.
          Dodatna oprema.

          Teretni prostor i kabina

          Close X
          Sljedeće
          Preth.
           Paket punjenja u armaturnoj ploči Paket za punjenje značajno proširuje mogućnosti punjenja u kokpitu. Uključuje 2 USB priključka s 5 V i 12 V utičnicu. To omogućuje USB priključak i 12 V utičnicu u središnjem pretincu za odlaganje na armaturnoj ploči i sprijeda u donjem dijelu središnje konzole.
           Dodatna oprema.
           Pretinac za pohranu Pretinac za pohranu s praktičnim poklopcem na šarkama u sredini kokpita sigurno drži osobne predmete, dokumente – npr. transportni dokumenti – ili mobilne uređaje, kao što su tableti, skrivene od pogleda i zaštićene od klizanja.
           Dodatna oprema.
           Pretinac za pohranu, lijevi i desni Dva pretinca za pohranu s praktičnim preklopnim poklopcima lijevo i desno na armaturnoj ploči namijenjena su za držanje osobnih predmeta i dokumenata, poput teretnih papira, kao i mobilnih uređaja. To osigurava da su sigurno pospremljeni tijekom putovanja i ako je potrebno mogu se brzo dohvatiti.
           Dodatna oprema.
           Osvijetljeni izlazi Izlazna svjetla se automatski uključuju kada se otvore prednja ili klizna vrata. Svjetla čine ulazak i izlazak u mraku sigurnijim, praktičnijim i udobnijim za vozača i suvozača, kao i za putnike.
           Dodatna oprema.
           Pretinac ispod armaturne ploče Široki otvoreni pretinac za pohranu na suvozačevoj strani ispod armaturne ploče ima kapacitet od cca. 8,5 l. Namijenjen je osobnim predmetima, dokumentima ili posudama za piće.
           Dodatna oprema.
           Luksuzno sjedalo s ovjesom, sjedala vozača i suvozača Sjedalo s ovjesom za vozača ili suvozača nudi maksimalnu udobnost sjedenja zahvaljujući individualnim mogućnostima podešavanja i kombinaciji mehaničkih i hidrauličkih opruga. Opremljenost vozačevog luksuznog sjedala dodatno je nadopunjena ovjesom sjedala koji se može prilagoditi težini vozača ili suvozača.
           Dodatna oprema.
           Luksuzna klupa za 2 osobe Luksuzna klupa s 2 sjedala u 1. ili 2. redu putničkog prostora nudi individualnu udobnost sjedenja za 2 osobe zahvaljujući individualno podesivim naslonima sjedala i udobnim naslonima za glavu. Oba sjedala opremljena su sigurnosnim pojasevima u tri točke i ISOFIX sustavom za učvršćivanje dječje sjedalice. Klupa s dva sjedala ostavlja prostor s desne strane za utovar tereta.
           Dodatna oprema.
           Luksuzna klupa s 3 sjedala Luksuzna klupa s 3 sjedala u 1., 2. ili 3. redu putničkog prostora nudi individualnu udobnost sjedenja za 3 osobe zahvaljujući individualno podesivim naslonima sjedala i udobnim naslonima za glavu. Sva sjedala opremljena su sigurnosnim pojasevima u tri točke kao i ISOFIX točkama za pričvršćivanje dječje sjedalice na dva vanjska sjedala. Dodatna oprema.
           Klupa za 2 putnika Klupa s 2 sjedala u 1., 2. ili 3. redu putničkog prostora nudi 2 udobna sjedala sa sigurnosnim pojasevima u tri točke, ISOFIX točkama za pričvršćivanje dječje sjedalice i naslonima za glavu. S desne strane dvosjedne klupe ostaje mogućnost za utovar koji se proteže prema naprijed sve do stražnjeg dijela suvozačevog sjedala.
           Dodatna oprema.
           Klupa s 3 sjedala Klupa s 3 sjedala u 1., 2. ili 3. redu putničkog prostora nudi 3 udobna sjedala sa sigurnosnim pojasevima u tri točke i naslonima za glavu, kao i ISOFIX priključcima za dječje sjedalice na dva vanjska sjedala.
           Dodatna oprema.
           Držači za čaše u putničkoj kabini Sjedala u putničkom prostoru mogu biti opremljena lako dostupnim držačima za čaše, u koje mogu stajati šalice ili boce promjera do 84 mm. Dvostruki držači integrirani su između jastuka dva sjedala.
           Dodatna oprema.
           Nasloni za ruke u prolazu i na bočnom zidu U ovoj varijanti opreme, naslon za ruke s podesivim nagibom postavljen je na strani prolaza i zida svake klupe u putničkom prostoru. To omogućuje dodatnu udobnost vožnje, posebno na dužim relacijama, jer se putnici mogu odmoriti i opustiti ruke tijekom putovanja.
           Dodatna oprema.
           Luksuzne unutarnje obloge Luksuzna unutarnja obloga daje putničkom prostoru odgovarajući ugođaj, a također poboljšava zvučnu i toplinsku izolaciju. Izrađena je od visokokvalitetne plastike s opsežnim integriranim rubom od tkanine.
           Dodatna oprema.
           Pretinac s mrežom u stražnjim vratima Pretinac za odlaganje s mrežom integriran je u oblogu svakih stražnjih vrata. To stvara mogućnosti odlaganja za držanje raznih predmeta, na primjer, remena za vezivanje ili radnih rukavica, izravno na unutarnjoj strani obaju stražnjih vrata.
           Dodatna oprema.
           Kompletna obloga desnih kliznih vrata teretnog prostora Kompletno oblaganje plastičnim pločama s unutarnje strane desnih kliznih vrata povećava atraktivnost i vrijednost putničkog ili teretnog prostora. Ima površinu koja se može prati. Kompletno oblaganje kliznih vrata prije svega se preporučuje za vozila koja se pretežno koriste za prijevoz putnika.
           Dodatna oprema.
           Kompletno oblaganje ovješenih stražnjih vrata Kompletno oblaganje plastičnim pločama na unutarnjoj strani dvojih stražnjih vrata povećava atraktivnost i vrijednost putničkog ili prtljažnog prostora. Njihov završni sloj se lako čisti, vodootporan je i može se prati.
           Dodatna oprema.

           Equipment Lines

           Close X
           Strapline Content
           Oprema Istaknute značajke vanjštine Sprinter Tourera.
           LeftRight

           Tehnologija

           Close X
           Sljedeće
           Preth.
            4x4 pogon na sve kotače s isporukom momenta prema potrebi Promjenjivi sustav pogona na sve kotače raspoređuje pogonsku snagu na prednju i stražnju osovinu prema potrebi. Sustav se potpuno automatski prilagođava uvjetima vožnje unutar milisekundi i osigurava poboljšanu trakciju i veću udobnost vožnje.
            Dodatna oprema.
            9G-TRONIC Automatski mjenjač 9G-TRONIC ima devet stupnjeva prijenosa koji održavaju broj okretaja motora što je moguće nižima u svakoj situaciji vožnje. Širok raspon prijenosnih omjera optimizira agilnost i vučnu snagu vozila u svim radnim stanjima i poboljšava sposobnost kretanja. Dodatna oprema.
            6-stupanjski ručni mjenjač Ručni mjenjač sa 6 stupnjeva prijenosa kombinira visoku udobnost prebacivanja stupnjena i vožnje s učinkovitošću i agilnim upravljanjem. Upravljanje preko ručice mjenjača je jednostavno, a promjene stupnjeva prijenosa su glatke.
            Ojačana verzija za teške terene Pojačana šasija za neravne ceste preporučuje se kada se vozilo redovito koristi u građevinarstvu ili u šumarstvu i poljoprivredi. Namijenjeno je za vožnju po lošim cestama s rupama ili po neasfaltiranim makadamskim stazama.
            Dodatna oprema.
            Udoban zračni ovjes Veća udobnost za putnike i sigurniji prijevoz robe: tvornički ovjes dolazi s precizno podešenom stražnjom osovinom sa zračnim oprugama. To osigurava veliku udobnost sjedenja i štiti ranjivi teret od potresanja.
            Dodatna oprema.

            Digitalni dodaci

            Close X
            Sljedeće
            Preth.
             MBUX multimedijski sustav s 10.25-inčnim dodirnim zaslonom Kada je riječ o infotainmentu, navigaciji i komunikaciji u vozilu, multimedijski sustav MBUX sa zaslonom osjetljivim na dodir od 26 cm (10,25 inča) ne ostavlja gotovo ništa za poželjeti. Posebno inovativno: upravljanje putem dodirnog zaslona visoke rezolucije s dijagonalom zaslona od 26 cm (10,25 inča) ili putem tipki Touch Control na višenamjenskom upravljaču. Dodatna oprema.
             MBUX multimedijski sustav sa 7-inčnim dodirnim zaslonom Multimedijski sustav MBUX sa svojim zaslonom osjetljivim na dodir od 17,8 cm (7 inča) impresionira svojim raznovrsnim komunikacijskim i infotainment opcijama. Njegovim se funkcijama može intuitivno upravljati na dodirnom zaslonu visoke razlučivosti od 17,8 cm (7 inča) ili tipkama za upravljanje na dodir na višenamjenskom upravljaču.
             Dodatna oprema.
             Navigacija Uštedite vrijeme zahvaljujući brzoj Mercedes-Benz navigaciji s fleksibilnim unosom putem kontrole na dodir ili glasovnog unosa. Ovaj vas inteligentni sustav pouzdano vodi do vašeg odredišta, oslanjajući se na lokalne i najnovije informacije na mreži.
             Dodatna oprema.
             Navigacija za prikolice i velika vozila Dolazak do vašeg odredišta odgovarajućim rutama: uzima u obzir dimenzije vozila ili kombinacije vozila/prikolice za Mercedes-Benz Sprinter prilikom izračuna optimalne rute.
             Dodatna oprema.
             Priprema za Remote Services Plus Uz pripremu za Remote Services Plus[1], u mogućnosti ste još bolje i fleksibilnije koristiti svoje vozilo uz korištenje širokog raspona digitalnih dodataka koji vaš svakodnevni život s vozilom čine sigurnijim i udobnijim.
             Dodatna oprema.
             Priprema za prometne informacije uživo Priprema za prometne informacije uživo[1] pruža tehničke uvjete za primanje ažuriranih i preciznih prometnih informacija za optimalno dinamičko navođenje rutom i precizno izračunata vremena dolaska. Dodatna oprema.
             Dvosistemski zvučnici sprijeda i straga Sustav dvosistemskih zvučnika nudi izvanrednu kvalitetu zvuka zahvaljujući 12 ili 13 zvučnika raspoređenih po cijelom vozilu.
             Dodatna oprema.
             Komunikacijski modul (LTE) za digitalne dodatke Uz trajno instaliran eSIM, komunikacijski modul (LTE) za digitalne dodatke stvara tehničke uvjete za korištenje digitalnih dodataka[1]i nudi vam dodatnu sigurnost, udobnost i povezanost.
             Dodatna oprema.

             Punjenje

             Close X
             HIDE HIDE

             Sustavi pomoći

             Close X
             Sljedeće
             Preth.
              Sustav prepoznavanja prometnih znakova Sustav prepoznavanja prometnih znakova[1]pokazuje ograničenja brzine koje je otkrio vozač, kao i znakove "zabranjenog ulaska" ili "zabranjenog pretjecanja", i njihovo ukidanje, na zaslonu ploče s instrumentima i na medijskom zaslonu, i upozorava ako otkrije da se znakovi zabrane zanemaruju. To uglavnom pomaže na putovanjima sa čestim promjenama ograničenja brzine, kao što su radovi na cesti.
              Dodatna oprema.
              Sustav aktivnog održavanja razmaka DISTRONIC Sustav aktivnog održavanja razmaka DISTRONIC[1]može održavati udaljenost do vozila ispred koju je odredio vozač i može vas rasteretiti, na primjer, kada vozite autocestom ili u stani-kreni prometu. Sustav sam ubrzava vozilo i koči ga s najviše pola snage kočenja vozila kako bi se održao sigurnosni razmak.
              Dodatna oprema.
              Sustav zadržavanja vozne trake Nepažnja i umor mogu dovesti do toga da nenamjerno izađete iz svoje prometne trake. Active Lane Keeping Assist[1]može na to upozoriti vozača i zvučno i vizualno. Na vozilima s pogonom na prednje ili stražnje kotače, taktilno upozorenje također se izdaje u obliku vibracija u upravljaču.
              Dodatna oprema.
              Aktivna pomoć pri kočenju Aktivna pomoć pri kočenju[1]može pomoći u sprječavanju nesreća s vozilima ispred i s pješacima ili biciklistima koji prelaze preko ceste ili ublažiti njihove posljedice.
              Dodatna oprema.
              Sustav za mrtvi kut Sustav za mrtvi kut[1]s upozorenjem na stražnji poprečni promet može upotrijebiti vizualne i zvučne signale upozorenja kako bi izbjegao nesreće prilikom promjene prometne trake i izlaska unatrag s parkirnog mjesta. Ako Blind Spot Assist detektira vozilo u mrtvom kutu, prikazuje upozorenje sa crvenim trokutom u odgovarajućem vanjskom osvrtnom zrcalu.
              Dodatna oprema.
              ATTENTION ASSIST ATTENTION ASSIST[1]može na vrijeme upozoriti vozača na umor i mikrosan. Sustav može doprinijeti sigurnosti na cestama, posebno tijekom noćnih vožnji i dugih putovanja. ATTENTION ASSIST prikaz pojavljuje se na ploči s instrumentima između brojača okretaja i brzinomjera.
              Dodatna oprema.
              Sustav za duga svjetla Sustav za duga svjetla[1]automatski uključuje i isključuje duga svjetla u skladu s prometnom situacijom i na taj način oslobađa vozača potrebe da se ručno prebacuje između dugih i kratkih svjetala. Sustavom upravlja kamera iza vjetrobrana koja trajno bilježi prometnu situaciju ispred vozila.
              Dodatna oprema.

              Sigurnost

              Close X
              Sljedeće
              Preth.
               Aktivna kočiona svjetla Aktivna kočiona svjetla svojim uočljivim bljeskanjem mogu znatno smanjiti vrijeme reakcije vozača vozila iza vas i time spriječiti sudare straga. Treptajuća kočiona svjetla se aktiviraju pri brzini većoj od 50 km/h.
               Mercedes-Benz sustav poziva u nuždi Mercedes-Benzov sustav za pozive u nuždi može osigurati ključnu uštedu vremena u hitnim slučajevima. Poziv u nuždi može se pokrenuti automatski ili ručno kako bi se organizirala pomoć.
               Dodatna oprema.
               Premium zaštita za gume (3 godine) Vrhunska zaštita za vaše gume štiti vas od neočekivanih troškova. Pokriva štetu na svim gumama ugrađenim u tvornici uzrokovanu, na primjer, predmetima zaglavljenima u gumi, oštećenjima od udarca rubnjaka, puknutim gumama, vandalizmom ili krađom. U slučaju jamstva vraćaju se troškovi gume i montaže.
               Paket zaštite od krađe Paket zaštite od krađe pruža sveobuhvatnu zaštitu za vozila i teret. Kada je sustav uključen, alarm se aktivira čim se jedna od vrata otvore ili otključaju iznutra.
               Dodatna oprema.
               Bočna pozicijska svjetla Žuta LED pozicijska svjetla na bokovima vozila povećavaju vidljivost tijekom vožnje i kada je vozilo zaustavljeno kada su prednja svjetla uključena, čime doprinose poboljšanoj sigurnosti na cesti. U EU su obavezna za vozila ukupne duljine vozila od 6 metara i više.
               Dodatna oprema.
               Zračne zavjese za vozača i suvozača U slučaju bočnog sudara, prozorske zračne zavjese integrirana u stropnu oblogu mogu zaštititi glavu, lice i područje prsa putnika na vanjskim sjedalima u kabini. Dodatna oprema.
               Zračni jastuk vozača U slučaju sudara, zračni jastuk integriran u upravljač može zaštititi glavu i prsa vozača. Stoga zračni jastuk pruža visoku razinu zaštite koja minimalizira i rizik i težinu mogućih ozljeda glave.
               Zračni jastuk suvozača U slučaju sudara, prednji zračni jastuk ili dvostruki zračni jastuk ako je ugrađena klupa za suvozača, može doprinijeti zaštiti glave i prsa putnika na prednjim sjedalima. Time pruža visok stupanj zaštite“.
               Dodatna oprema.
               Bočni zračni jastuk vozača i suvozača U slučaju bočnog sudara, bočni zračni jastuci koji se nalaze na vanjskoj strani naslona sjedala mogu zaštititi područje prsa i zdjelice širenjem u prostoru između vrata i vozača ili suvozača.
               Dodatna oprema.

               Udobnost

               Close X
               Sljedeće
               Preth.
                Parking paket sa stražnjom kamerom Parking paket s kamerom za vožnju unatrag i integriranim sustavom pomoći pri parkiranju sveobuhvatno rasterećuje vozača pružajući bolji pregled unatrag prilikom parkiranja i manevriranja. Kamera za vožnju unatrag čini vidljivo područje neposredno iza vozila. Na taj način pomaže prepoznati sve prepreke prilikom parkiranja ili manevriranja.
                Dodatna oprema.
                Stražnja kamera s prikazom u unutarnjem retrovizoru Kamera za vožnju unatrag čini područje neposredno iza vozila, koje se ne može izravno vidjeti bez kamere, vidljivim na zaslonu unutarnjeg osvrtnog zrcala. To povećava sigurnost prilikom parkiranja i manevriranja – osobito u uvjetima ograničenog prometa – i može pomoći u izbjegavanju oštećenja vozila.
                Dodatna oprema.
                THERMOTRONIC automatski klima uređaj THERMOTRONIC automatski klima uređaj automatski osigurava stalnu ugodnu klimu u kabini, čak i pri direktnoj sunčevoj svjetlosti ili pri vrlo visokim ili vrlo niskim vanjskim temperaturama.
                Dodatna oprema.
                Električni pomoćni grijač toplim zrakom Električni pomoćni grijač toplim zrakom grije vozača i putnike ugodnom toplinom čim se motor pokrene. Grijač zagrijava dolazni zrak nakon ventilacijskih otvora, tako da se u unutrašnjosti vozila može brzo uživati u ugodnoj wellness atmosferi čak i za hladnih dana.
                Luksuzno sjedalo vozača i suvozača Luksuzno sjedalo vozača može se ručno podesiti po položaju, visini i nagibu pomoću poluga i kotačića za podešavanje i na taj način prilagoditi individualnim potrebama udobnosti vozača ili suvozača. Zahvaljujući brojnim mogućnostima podešavanja, čak i duga putovanja mogu biti udobna.
                Dodatna oprema.
                Električno podesiva prednja sjedala Električno podesivo sjedalo može se prilagoditi individualnim potrebama udobnosti pritiskom na tipku i, zahvaljujući visokoj razini ergonomije, ispunjava kriterije Aktion Gesunder Rücken (AGR) e.V. (Kampanja za zdravija leđa). Prednji/stražnji položaj sjedala, visina sjedala kao i kut naslona i jastuka sjedala mogu se podesiti električnim putem.
                Dodatna oprema.
                Lumbalna potpora za sjedalo vozača i suvozača Lumbalna potpora u naslonu sjedala omogućuje individualnu prilagodbu potrebama ergonomske udobnosti vozača ili suvozača. Obje zračne komore se podešavaju pneumatski. Visina komore i stupanj zakrivljenosti mogu se kontrolirati putem 4-smjernog prekidača na vanjskoj strani sjedala.
                Dodatna oprema.
                Grijanje sjedala za vozača i suvozača Sjedalo je opremljeno integriranim grijanjem sjedala u 3 razine. Električno grijanje sjedala povećava udobnost sjedenja i dobrobit tijekom hladnih dana ili prohladnih noći.
                Dodatna oprema.
                Tempomat Sustav tempomata omogućuje opuštenu i ekonomičnu vožnju, posebno na dugim relacijama. Vozača rasterećuje održavanjem unaprijed odabrane brzine bez potrebe za pritiskom na papučicu gasa.
                Dodatna oprema.
                WET WIPER SYSTEM Sustav brisača vjetrobrana nudi vozaču poboljšanu vidljivost čak i tijekom procesa brisanja. Tekućina za pranje raspršuje se neposredno ispred metlica brisača i odmah se briše. Zahvaljujući koncentriranoj raspodjeli, potrošnja tekućine za čišćenje značajno je smanjena.
                Dodatna oprema.

                Napomene:

                - Navedene brojke dobivene su u skladu s propisanim mjernim postupkom. To su "WLTP CO₂ brojke" u skladu sa člankom 2. br. 3. Provedbene uredbe (EU) 2017/1153. Na temelju toga izračunate su brojke potrošnje goriva. Brojke se ne temelje na pojedinačnom vozilu i ne čine dio ponude proizvoda; brojke su dane isključivo u svrhu usporedbe između različitih modela vozila. Brojke se razlikuju ovisno o odabranoj posebnoj opremi.

                - Podaci za nazivnu snagu i nazivni okretni moment u skladu s Uredbom (EZ) br. 715/2007 s izmjenama i dopunama.

                [1] Označene komponente su digitalni dodaci. Za korištenje ovih digitalnih dodataka morate imati osobni Mercedes me ID i također prihvatiti Uvjete korištenja za digitalne dodatke. Osim toga, vozilo mora biti upareno s odgovarajućim korisničkim računom. Nakon isteka početnog roka, digitalni dodaci mogu se obnoviti uz naknadu, pod uvjetom da su u tom trenutku još uvijek u ponudi za odgovarajuće vozilo. Prva aktivacija digitalnih dodataka moguća je unutar 1 godine od početne registracije ili korištenja od strane klijenta, ovisno o tome što prije nastupi.

                Doživite ga na cesti Probna vožnja Sprinter Tourer Pošaljite nam zahtjev za probnu vožnju Sprinter Tourera i mi ćemo vam se uskoro javiti.
                Gore navedeni osobni podaci prikupljaju se i koriste isključivo u svrhu i u vremenu koje je potrebno za obradu/provedbu zahtjeva/upita i neće se koristiti u druge svrhe.

                Ukoliko želite da se Vaši osobni podaci koriste u sljedeće svrhe molimo Vas da nam za to date Vašu privolu:


                Više informacija o zaštiti vaših osobnih podataka i pravima koja iz nje proizlaze možete saznati na poveznici: Izjava o privatnosti