Dodir proljeća

Iskoristite popuste na proizvode iz naše ponude i najavite se za sezonsku provjeru Vašeg vozila u ovlaštenom Mercedes-Benz servisu.


Dodir proljeća s Mercedes-Benzom donosi popuste na proizvode iz naše ponude te sezonsku provjeru vozila u ovlaštenom servisu.

Očistite vjetrobran s Mercedes-Benz SummerFit koncentratom za jasnu vidljivost i izbjegnite štetu od insekata, peludi i prljavštine. Održavajte čisti zrak u kabini s originalnim Mercedes-Benz filterima klime. Sačuvajte izgled i vrijednost vozila uz originalne Mercedes-Benz proizvode za njegu. Dezinficirajte klima uređaj i unutrašnjost vozila profesionalno s Mercedes-Benz proizvodima. Opremite svoje vozilo originalnom Mercedes-Benz dodatnom opremom. Mobilo servis osigurava pomoć na cesti i druge pogodnosti diljem Europe. Za kvalitetne popravke prepustite se certificiranim limarsko-lakirerskim uslugama. Iskoristite akcijske servisne pakete za starija vozila i održavajte ih uz originalne dijelove i stručnjake. Osigurajte sigurnost s originalnom Mercedes-Benz kočionom tekućinom. Upravljajte svojim vozilom putem aplikacije Mercedes me za potpuni komfor. Iskoristite 10% popusta na Mercedes-Benz Collection proizvode izvan vozila.


Preuzmite brošuru