Novi eSprinter Furgon Saznajte prve činjenice o najsvestranijem Mercedes-Benz eVan modelu ikada.​

Fascinantna raznovrsnost.


Dvije razine snage, tri varijante visokonaponske baterije i dvije varijante dužine. S dometom do 500 km[1][2][3] (WLTP). Električni domet, temeljen na simulaciji uz korištenje WLTP ciklusa, bit će do 400 kilometara. Pri vožnji u urbanim područjima moguć je domet do 500 kilometara prema simulacijama temeljenim na gradskom ciklusu WLTP.

Vanjština

Moćna osnova, s izuzetnim brojem mogućnosti.

Prilagodite nove eSprinter točno svom poslovanju i primjeni. Mogućnosti za to su opsežnije nego u bilo kojem električnom Mercedes-Benz kombiju do sada. Dvije duljine, tri veličine baterije i velika nosivost čine novi eSprinter atraktivnim izborom za različite zadatke.

3 kapaciteta visoko naponske baterije

Odaberite između tri varijante baterije s 56, 81 ili 113 kWh korisnog kapaciteta kako biste pronašli najbolju ravnotežu dometa, nosivosti i cijene za vaše potrebe.

Kontrola klime prije ulaska

Uživajte u ugodnoj temperaturi u unutrašnjosti kada krenete na svoje putovanje. Po želji, klimatizacija prije ulaska također može hladiti ili grijati vozilo tijekom procesa punjenja tako da puna baterija bude dostupna kada putovanje započne.

DC punjenje od 115 KW

Napunite visokonaponsku bateriju svog vozila posebno brzo snagom do 115 kW[1] i ostvarite novi domet bez dugog čekanja.

Unutrašnjost

Otkrijte talente MBUX sustava.

Novi eSprinter također je impresivan u pogledu digitalizacije i infotainmenta: dolazi s inovativnim Mercedes-Benz User Experience (MBUX) sustavom s najnovijom generacijom softvera, koji je dosad bio poznat samo iz Mercedes-Benz osobnih automobila. Brojne značajke i usluge podržavaju vas u svakodnevnom životu s električnim vozilom.

Navigacija s električnom inteligencijom

Navigacija optimizirana za električnu vožnju: izračun rute uzima u obzir trenutnu potrošnju kao i rutu i inteligentno izračunava zaustavljanja zbog punjenja duž rute.[1]

Višenamjenski upravljač

S višenamjenskim upravljačem, putnim računalom, funkcijama vozila i multimedijskim sustavima može se udobno upravljati putem tipki Touch Control ili uobičajenih tipki, bez skidanja ruku s upravljača.

MBUX multimedijski sustav s 10.25-inčnim dodirnim zaslonom

S MBUX sstavom dobivate inteligentni multimedijski sustav kojim možete upravljati putem zaslona osjetljivog na dodir, tipki Touch Control na višenamjenskom upravljaču ili glasovnog upravljanja s "Hey Mercedes".

Dizajniran za učinkovitost.

Novi eSprinter napravljen je da stavi energiju na cestu. Njegov novorazvijeni električni pogonski sklop sa sinkronim strojem pruža visoku gustoću snage i visoku učinkovitost. Snažni sustav rekuperacije obnavlja energiju kada se papučica gasa pusti - kako bi odgovarao situaciji u vožnji.

Razina rekuperacije DAUTO

Na razini rekuperacije DAUTO, vozilo automatski i dinamički prilagođava razinu rekuperacije na temelju trenutne prometne situacije.

Električni motor od 100 kW[1]

Visoka učinkovitost za svakodnevnu upotrebu: upravo je za to dizajniran električni motor sa vršnom snagom od 100 kW (136 KS).

Električni motor s 150 kW[3]

Iskoristite osobito snažan električni pogon za svoje vozilo.