Novi eSprinter Podvozje Saznajte prve činjenice o najraznovrsnijem Mercedes-Benz eVan modelu ikada.

Fascinantna raznovrsnost.


Dvije razine snage, tri varijante visokonaponske baterije i dvije varijante dužine.

Vanjština

Moćna osnova, s izuzetnim brojem mogućnosti.

Prilagodite novi eSprinter točno svom poslovanju i primjeni. Mogućnosti za to su opsežnije nego u bilo kojem električnom Mercedes-Benz kombiju do sada. Dvije duljine, tri veličine baterije i velika nosivost čine novi eSprinter atraktivnim izborom za razne konfiguracije i izvedbe karoserije.

DC punjenje od 115 KW

Napunite visokonaponsku bateriju svog vozila posebno brzo snagom do 115 kW[1], i ostvarite novi domet bez dugog čekanja.

Kontrola klime prije ulaska

Uživajte u ugodnoj temperaturi u unutrašnjosti kada krenete na svoje putovanje. Po želji, klimatizacija prije ulaska također može hladiti ili grijati vozilo tijekom procesa punjenja tako da puna baterija bude dostupna kada putovanje započne.

3 kapaciteta visoko naponske baterije

Odaberite između tri varijante baterije s 56, 81 ili 113 kWh korisnog kapaciteta kako biste pronašli najbolju ravnotežu dometa, nosivosti i cijene za vaše potrebe.

Unutrašnjost

Otkrijte talente MBUX sustava.

Novi eSprinter također je impresivan u pogledu digitalizacije i infotainmenta: dolazi s inovativnim Mercedes-Benz User Experience (MBUX) sustavom s najnovijom generacijom softvera, koji je dosad bio poznat samo iz Mercedes-Benz osobnih automobila. Brojne značajke i usluge podržavaju vas u svakodnevnom životu s električnim vozilom.

Višenamjenski upravljač

S višenamjenskim upravljačem, putnim računalom, funkcijama vozila i multimedijskim sustavima može se udobno upravljati putem tipki Touch Control ili uobičajenih tipki, bez skidanja ruku s upravljača.

MBUX multimedijski sustav s 10.25-inčnim dodirnim zaslonom

S MBUX sustavom dobivate inteligentni multimedijski sustav kojim možete upravljati putem zaslona osjetljivog na dodir, tipki Touch Control na višenamjenskom upravljaču ili glasovnog upravljanja s "Hey Mercedes".[2]

Navigacija s električnom inteligencijom

Navigacija optimizirana za električnu vožnju: izračun rute uzima u obzir trenutnu potrošnju kao i rutu i inteligentno izračunava zaustavljanja zbog punjenja duž rute.[2]

Tehnologija pogona

Dizajniran za učinkovitost.

Novi eSprinter napravljen je da stavi energiju na cestu. Njegov novorazvijeni električni pogonski sklop sa sinkronim strojem pruža visoku gustoću snage i visoku učinkovitost. Snažni sustav rekuperacije obnavlja energiju kada se papučica gasa pusti - kako bi odgovarao situaciji u vožnji.

Razina rekuperacije DAUTO

Na razini rekuperacije DAUTO, vozilo automatski i dinamički prilagođava razinu rekuperacije na temelju trenutne prometne situacije.

Električni motor od 100 kW[1]

Visoka učinkovitost za svakodnevnu upotrebu: upravo je za to dizajniran električni motor sa vršnom snagom od 100 kW (136 KS).

Električni motor s 150 kW[3]

Iskoristite osobito snažan električni pogon za svoje vozilo.